7
Mayıs
2024
Salı
SAKARYA

Festival heyecanı başladı

KARASU’DA FESTİVAL İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Sakarya’nın Karasu ilçesinde bu yıl 25. kez gerçekleştirilecek olan Karasu Kültür Turizm ve Fındık Festivali için geri sayım başladı.

Yaz aylarında nüfusu 200 bine yaklaşan Sakarya’nın Karasu ilçesinde bu yıl 25. kez gerçekleştirilecek olan Karasu Kültür Turizm ve Fındık Festivali için geri sayım başladı. Festivale her geçen yıl ilgi daha da büyük olurken bu yıl tatilcilerde festivale büyük ilgi gösteriyor. 23-24 Temmuz tarihlerinde yapılacak olan 25. Karasu Kültür Turizm Ve Fındık Festivali kapsamında düzenlenecek Halk Konserinde bu sene Burcu Güneş, Davut Güloğlu ve Gizem Kara sahne alacaklar.

Karasu Belediyesi tarafından yapılan açıklamada bu sene tüm hazırlıkları erkenden tamamlandığı ve halkın büyük bir merakla beklediği Halk Konseri için üç sanatçıyla ve onlara eşlik edecek sürpriz sanatçılarla anlaşmalara varıldığı belirtildi.

“Bu sene 25.si düzenlenecek olan festivalimize her yılkinden daha çok önem veriyoruz. O nedenle bu sene çok daha fazla etkinlikle ve halkımızın katılımının yüksek olmasını sağlayarak görülmemiş bir festival geçirmeyi hedefliyoruz. Halk Konserimiz için ise Türkiye’nin üç değerli sanatçısı olan Burcu Güneş, Davut Güloğlu ve Gizem Kara ile anlaştık. Amacımız unutulmaz bir festival yaşatmak” diye konuşan Karasu Belediye Başkanı Mehmet İspiroğlu sözlerini, “Her türlü yokluklar ve olanaksızlıklara rağmen vatandaşlarımız için gelenek halini alan festivalimiz için tüm şartlarımızı zorluyoruz. Kesinlikle halkımızın beklentileri bizim için olmazsa olmazımız. Bunu halkımız çok iyi biliyor” diye tamamladı

KARASU’DA FESTİVAL İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI
KARASU’DA FESTİVAL İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 5 Temmuz 2011 Salı 18:59:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?