3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Freni boşalan otomobil dehşet saçtı

EL FRENİ BOŞALAN PARK HALİNDEKİ OTOMOBİL MİNİBÜSE ÇARPTI: 2 YARALI

Sakarya'nın Erenler ilçesinde el freni boşalan park halindeki otomobil, yokuş aşağı kayarak yoldan geçen bir araca çarptı. Kazada 2 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, 1. Ana Bakım Merkez Komutanlığı'nda sivil memur olarak görev yapan Adem Mülayim, 54 ZK 804 plakalı aracı ile Erenler ilçesi Türbe Caddesi üzerinde bulunan BİM mağazasına geldi. Aracını mağaza önüne park ederek mağazaya giren sürücü alışveriş yaparken, el freni boşalan otomobil kendiliğinden hareket ederek yokuş aşağı kaydı. Kontrolsüz bir şekilde ilerleyen araç, yoldan geçmekte olan Sakarya Valiliği Bayındırlık ve İskan Müdürlüğü'ne ait Yaşar Gevher idaresindeki 14 EZ 939 plakalı minibüse çarptı.

Kazada minibüste bulunan memurlar Şeref Aktaş ve Kübra Govher yaralandı. Yaralılar ambulansla kaldırıldıkları Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Yaralılardan Kübra Govher'in hamile olduğu öğrenildi. Kazayı mağazadaki diğer müşterilerden öğrenen Adem Mülayim ise, telaşla dışarı çıktığında gözlerine inanamadı.

Polis, kazayla ilgili soruşturma başlattı.

EL FRENİ BOŞALAN PARK HALİNDEKİ OTOMOBİL MİNİBÜSE ÇARPTI: 2 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 6 Ekim 2010 Çarşamba 16:25:01
Güncelleme :6 Ekim 2010 Çarşamba 18:04:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?