3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Fuhuş evine baskın

Sakarya'da, polisin iki ayrı adreste yaptığı operasyonda, fuhuş yaptığı iddia edilen ikisi Gürcistan uyruklu 5 kişi yakalandı.

Sakarya Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi yaptıkları çalışmalar sonucu Adapazarı Tığcılar Mahallesinde bir evde fuhuş yapıldığını tespit etti. Polis, gerçekleştirdikleri operasyonda fuhuş yaptığı iddia edilen Gürcistan uyruklu T.D. (55), mekanı temin ettiği iddia edilen E.T. (56) ve kadınla ilişkiye giren C.K., T.S. ve S.S. isimli şahısları yakaladı. Poliste sorguları tamamlandıktan sonra "Mekan temin etmek ve fuhuşa aracılık etmek" suçlamasından adliyeye gönderilen E.T. isimli Gürcistan uyruklu bayan tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı. Fuhuş yaparken yakalanan T.D. ise sınır dışı edilmek üzere Yabancılar Şubesine teslim edildi.

Öte yandan fuhuşa yönelik çalışmalarını sürdüren polis, İstanbul'dan Sakarya'ya gelip Adapazarı Pabuççular Mahallesinde tuttuğu evde internet üzerinden randevu vermek suretiyle kendini pazarladığı iddia edilen Kumsal lakaplı R.Ö. isimli bir travestinin evine operasyon düzenledi. Operasyonda travesti R.Ö. yakalandı. Fuhuş evi ise Hıfzıssıhha Fuhuşla Mücadele Komisyonu tarafından 3 ay süreyle kapatılarak mühürlendi. Polis yetkilileri, fuhuşla mücadele konusunda çalışmaları sürdüreceklerini bildirdi.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Aralık 2010 Salı 13:39:05
Güncelleme :21 Aralık 2010 Salı 19:10:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?