5
Mayıs
2024
Pazar
SAKARYA

Futbol Turnuvası'nda şiddet

Adapazarı'nda Minikler Futbol Turnuvası'nda seyircilerin taşlı saldırısı sonucu 2 minik futbolcu ve 1 antrenör yaralandı. 

Adapazarı Merkez Belediyesi tarafından Ticaret Lisesi sahasında düzenlenen mahalleler arası futbol turnuvasında dün akşam istenmeyen olaylar yaşandı. Şeker Mahallesi ile Maltepe Mahallesi arasında oynanan karşılaşmanın son dakikalarında sahada minik futbolcular arasında kavga çıktı. Futbolcular arasında yaşanan gerginlik yatıştırılırken bu sefer de olaya seyirciler dahil oldu. Sahanın dışından taraftarların attığı taşlar sonucu Maltepe Mahallesi takımından antrenör Bayram Toprak (25) ile futbolcular Arda Sert (12) ve Fikret Ükçün (12) yaralandı. Yaralı antrenör ve futbolcular ambulansla Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı. Atılan taşlardan yaralanan futbolcuların kafasına dikiş atılırken, antrenör Bayram Toprak göğsüne aldığı taş darbesiyle ağır yaralandı. Olayın duyulması üzerine aileler hastaneye akın etti. Yaşanan olayda bazı çocukların da hafif şekilde yaralandığı ve hastaneye gelmeden evlerine gittikleri öğrenildi. 

Yaralı futbolcular Sert ve Ükçün, maçın son dakikalarında kavga çıktığını belirterek, "Daha sonra rakip takım seyircileri bizi taşlamaya başladı. Ne olduğunu anlamadık. Kafamıza taş geldi. Çok korktuk" dedi. 

Futbolcuların velileri ise yaşanan olaylara büyük tepki göstererek, "Koca koca adamlar minik futbolcuları taşladılar" diyerek tepki gösterdi. Futbolcuları taşlayan saldırganlar ise ara sokaklara girerek kayıplara karıştı. Polis olayla ilgili olarak soruşturma başlattı.
iha
Yayın Tarihi : 7 Haziran 2007 Perşembe 13:04:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?