5
Mayıs
2024
Pazar
SAKARYA

Galerici arkadaşları tarafından öldürüldü

Adapazarı’nda bir galeride çalışan genç, 3 arkadaşı tarafından 2 milyar lira ve 250 euro için bıçaklanarak öldürüldü. Şahıslar, öldürdükleri gencin cesedini taş bağlayarak Sakarya Nehri’ne attı.

Olay, Adapazarı Erenler Beldesi’nde bugün meydana geldi. Bir galeriye satılmak için bırakılan otomobil, polis tarafından yanmış vaziyette bulundu. Otomobilde araştırma yaparak aracın satılmak üzere bırakıldığı galeriye giden ekipler, burada çalışan Özcan Özer (26) isimli gencin kayıp olduğunu ve galerinin kasasından da 2 milyar lira ile 250 euronun çalınmış olduğunu belirledi.

Olayla ilgili araştırmayı genişleten ekipler, Özcan Özer’in arkadaşları Yüksel Yavuz (27), Semih Altay (27) ve Hasan Kızıl’ı (25) gözaltına alarak ifadelerine başvurdu. Şahıslar, galeride çalışan Özcan Özer’i bıçaklayarak öldürdüklerini, daha sonra gencin üzerinde bulunan kasanın anahtarını alarak 2 milyar lira ile 250 euroyu çaldıklarını itiraf etti. Şahıslar, Özer’in cesedini ise taş bağlayarak Sakarya Nehri’ne attıklarını, otomobili ise yaktıklarını anlattılar.

Bunun üzerine Sakarya Nehri’nde arama yapan polis ve sivil savunma ekipleri, uzun süren bir çalışmanın ardından bir çuval içerisine konulmuş cesedi buldu. Özcan Özer’i teşhis eden ağabeyi Ali Özer ise sinir krizi geçirdi. Ceset, otopsi yapılmak üzere Sakarya Devlet Hastanesi morguna kaldırılırken, gözaltına alınan şahısların üzerinde 600 milyon lira ile 100 euro ele geçirildiği belirtildi.
Olayla ilgili soruşturmanın sürdüğü bildirildi.

RECAİ YÜKSEL-MEHMET KARAKAŞ SAKARYA (İHA) -
Yayın Tarihi : 29 Aralık 2004 Çarşamba 14:03:12


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?