7
Mayıs
2024
Salı
SAKARYA

Gazino kavgası öldürdü

Sakarya'nın Sapanca ilçesinde gazinoda çıkan kavgada müşteri tarafından vurularak öldürülen mekan sahibinin ortağı da kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre olay, Sapanca'ya bağlı Uzunkum köyünde bir gazinoda gece saat 02:30 sıralarında gerçekleşti. İddiaya göre aşırı derecede alkol alan müşteri Emrah K., bir süre sonra masasında bulunan bardak ve tabakları yere atmaya başladı. Bunun üzerine kendisini uyaran iş yeri çalışanları ile Emrah K. arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından Emrah K. iş yeri dışına çıkarılarak gazino çalışanları tarafından darp edildi.

O sırada olay yerine gelen gazino sahibi Zülküf Fevzioğlu, şahsın darp edildiğini görünce olaya müdahale edip çalışanları içeri gönderdi. Fevzioğlu aşırı derece alkollü olan Emrah K.'yi sakinleştirmek için bir miktar harçlık verip Sapanca otobanı kenarında bulunan bir tesiste kahve içmesini ve kendisini orada beklemesini istedi. Bunun üzerine gazinodan ayrılan Emrah K., yaklaşık 15 dakika sonra silah alıp geri döndü.

Emrah K.'nin gazinoya geri döndüğünü gören Fevzioğlu, kapının önüne çıkıp şahıstan gitmesini istedi. Ancak Emrah K. gitmemekte direnince ikili arasında tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesinin ardından Emrah K. yanında getirdiği silahı çekerek Zülfü Fevzioğlu'na ateş etti. Fevzioğlu vücuduna aldığı 6 mermi ile yere yığıldı.

Diğer yandan ortağının gözlerinin önünde vurulduğunu gören ve kalp rahatsızlığı olduğu belirtilen Ahmet Kaplan da heyecandan fenalaştı. Silahla yaralanan ve kalp krizi geçiren iki ortak, ticari bir taksi ile Adapazarı Adatıp Hastanesine kaldırıldı ancak kurtarılamadı.

Zülküf Fevzioğlu'nun silahla vurarak ölümüne sebep olan zanlı Emrah K.'nin ise, ağabeyi Ercan K.'ye ait araçla Adapazarı istikametine doğru firar ettiği kaydedildi. Zanlının yakalanması için geniş kapsamlı araştırma başlatıldı.

iha
Yayın Tarihi : 3 Eylül 2011 Cumartesi 19:05:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?