5
Mayıs
2024
Pazar
SAKARYA

Genç kız, TV seyrederken öldü

Adapazarı'nda kardeşiyle televizyon izleyen genç bir kız, aniden fenalaşarak hayatını kaybetti. 

Edinilen bilgiye göre, geçtiğimiz pazar günü Adapazarı'nda merkezde meydana gelen olayda, Mersin Üniversitesi Tarsus Tekstil Meslek Yüksek Okulu mezunu 23 yaşındaki Ayşegül Dikmen, kardeşi Burçin Dikmen ile oturma odasında televizyon izlemeye başladılar. Genç kız bir süre sonra kardeşinin gözleri önünde fenalaştı. Hemen Sakarya Devlet Hastanesine kaldırılan genç kız, yolda yaşamını yitirdi. Olaya el koyan Cumhuriyet Savcılığı, ölümü şüpheli görerek ceseti İstanbul Adli Tıp Kurumu'na gönderdi. Buradaki otopsi sonrasında yeniden Adapazarı'na getirilen genç kız, evinin yanıbaşındaki mezarlıkta toprağa verildi. 

Bu beklenmedik ölüm Dikmen ailesini yasa boğdu. Ablası gözleri önünde can veren Burçin Dikmen, ablasıyla birlikte televizyon seyrettiklerini söyleyerek, "Yemek yedik. Daha sonra koltuğa uzandık, televizyon izliyorduk. Birden fenalaştı. Zor nefes aldı. Bir dakika sonra da nefesi durdu. Bir rahatsızlığı yoktu. Hiç şikayeti olmadı. Ayakları, elleri kitlendi. Yutkunmaya çalıştı. Ondan sonra durdu" dedi.
3 çocuk babası Orhan Dikmen ise kızının, hiçbir rahatsızlığının olmadığını belirterek, "Rahatsızlığı yoktu. Kalp rahatsızlığından şüphe ettik. Ancak hiç anlamadık. Rahatsızlığı olsa bir saniye bekletmezdik" diye konuştu.
 
Genç kızın kalp krizinden öldüğü tahmin edilirken, kesin sonucun ise Adli Tıp Kurumu'ndan gelecek otopsi raporuyla kesinlik kazanacağı bildirildi.
İHA
Yayın Tarihi : 25 Ocak 2007 Perşembe 15:30:23


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?