8
Mayıs
2024
Çarşamba
SAKARYA

Gençlerden şehit ailesine ziyaret

SAKARYALI GENÇLERDEN AFYONLU ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET

Sakarya’da terörle mücadelede şehit ve gazi olan vatandaşların anısına kurulan internet sitesi üyeleri, Afyon’da bir şehit ailesini ziyaret etti.

Sakarya’da Terörle Mücadele’de Şehit ve Gazi olan vatandaşlar için kurulan www.terorsehitleri.com isimli internet sitesi üyeleri Afyon’da şehit ailesini ziyaret etti. 13 Ekim 2010 tarihinde Tunceli’de bölücü terör örgütü mensuplarıyla girilen çatışmada şehit olan Şehit Uzman Çavuş Yasin Afyon’da ikamet eden ailesini facebook sayfası üyeleriyle beraber ziyarette bulunan gençler, acılı aileye teselli verdi.

Ziyarette Şehit Yasin Mergen’in annesi Leman Mergen’e çicek verilirken, şehit babası Ayhan Mergen’e de şehidin resminin bulunduğu pano hediye edildi.

Duygusal anların yaşandığı ziyarette şehidin ailesi ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi, ve acılarının bir nebzede olsa hafiflediğini ifade ettiler.

Diğer taraftan Sakaryalı gençler ve Facebook üyeleri Afyon Şehit ve Gazi Derneğini ziyaret ederek Dernek Başkanı Gazi P.Uzm.Çvş.İsmail Kumartaşlı’yı makamında ziyaret ederek Türk Bayrağı hediye ettiler. Ziyarette Dernek Başkanı Kumartaşlı dernek hakkında bilgiler verirken ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Ziyarete Afyon ilçelerinden Facebook üyeleri Afyon Dinar Şehit ve Gazi Dernegi Başkanı Hasan Ceylan ve Beraberindeki Gaziler de Katıldı.

SAKARYALI GENÇLERDEN AFYONLU ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET
SAKARYALI GENÇLERDEN AFYONLU ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET
SAKARYALI GENÇLERDEN AFYONLU ŞEHİT AİLESİNE ZİYARET
İHA
Yayın Tarihi : 28 Temmuz 2011 Perşembe 18:00:00
Güncelleme :28 Temmuz 2011 Perşembe 18:13:38


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?