3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Gençlerin gezisi acı bitti

Sakarya'nın Geyve ilçesinde bayram gezisine çıkan gençlerin bulunduğu otomobil devrildi, 1 kişi ölürken 3 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre kaza, Geyve ilçesi Umurbey köyü yolu üzeri Dörtyol Camii önünde meydana geldi. Fatih Demirci (23), idaresindeki 54 KH 786 plakalı otomobil ile yanına arkadaşları Ercan Aybaş (23), Nevzat Yetiş (23) ve Özgür Doğru'yu (23) da alarak bayram gezintisine çıktı. Bir süre gezen gençlerin içinde bulunduğu otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle kontrolden çıkarak elektrik direğine çarptıktan sonra devrildi.

Kazada otomobil sürücüsü Fatih Demirci ile araçta yolcu olarak bulunan Ercan Aybaş, Nevzat Yetiş (23) ve Özgür Doğru yaralandı. Yaralılar olay yerine gelen ambulanslarla kaldırıldıkları Geyve Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındılar. Yaralı sürücü Fatih Demirci hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken diğer yaralılar Adapazarı Toyotasa Hastanesi'ne gönderildiler. Yaralılardan Özgür Doğru'nun hayati tehlikeyi atlatamadığı öğrenilirken, diğer yaralıların durumlarının iyi olduğu öğrenildi. Polis kaza ile ilgili araştırma başlattı.

İHA
Yayın Tarihi : 18 Kasım 2010 Perşembe 15:26:24


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?