3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Geyve'de ayı dehşeti!

SAKARYA'DA AYI SALDIRISI: 3 YARALI

Sakarya'nın Geyve ilçesinde bir ayının saldırısına uğrayan 3 kişi, yaralandı. Yaralılar, ayının elinden ölü taklidi yaparak kurtulduklarını söyledi.

Olay, Geyve ilçesi Belpınarı köyünde meydana geldi. Alınan bilgiye göre, Hakan Yıldız (17), Zeki Gökçeağaç (24) ve Sertan Gökdağ (21) adlı gençler, kışlık odun toplamak üzere köyün üst tarafında bulunan ormanlık alana gitti. 3 arkadaş, ormanlık alanda bir ayı ile karşılaştı. Saldıran ayı, şahısları vücutlarının çeşitli yerlerinden ısırdı. Gençler, yere yatıp ölü taklidi yapınca ayı olay yerinden gitti. Ayaklarından ve kollarından yaralanan şahıslar, ormanlık alandan uzaklaştıktan sonra jandarma ve sağlık

ekiplerinden yardım istedi. Yaralılar, olay yerine gelen ambulanslae Geyve Devlet Hastanesi'ne getirildi. Burada ilk müdahaleleri yapılan yaralılar, daha sonra Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne gönderildi. Yaralılar tedavi altına alınırken, olayın şokunu uzun süre üzerlerinden atamadılar.

Ayaklarında ve kollarında derin yaralar bulunan Hakan Yıldız, "Biz kışlık odun için ormana gittik. Birden ayı ile karşılaştık. Bize saldırdı. Bayılmış gibi cansız yerde kalınca bizi öldü sanarak kaçtı" dedi.

SAKARYA'DA AYI SALDIRISI: 3 YARALI
SAKARYA'DA AYI SALDIRISI: 3 YARALI
İHA
Yayın Tarihi : 16 Aralık 2010 Perşembe 18:26:00
Güncelleme :16 Aralık 2010 Perşembe 18:50:03


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?