3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Git başka yerde intihar et!

SAKARYA'DA İNTİHAR GİRİŞİMİ

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde, dört katlı bir binaya çıkan genç intihar etmek istedi.

Olay, Yenidoğan Mahallesi İzmit Caddesi Bakkallar Durağı yakınlarında meydana geldi. İddiaya göre, iş bulamayan ve birikmiş kredi borçlarını ödeyemediği öğrenilen M.K. (26), dört katlı boş bir binaya çıkarak intihar etmek istedi. Gencin binadan aşağı ayaklarını sarkıttığını görenler durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polisler bina ve çevresinde güvenlik tedbiri aldıktan sonra olay yerine itfaiye ve ambulans ekibi çağırıldı.

Olay yeri kısa sürede meraklı vatandaşlarla doldu. Sivil polisler binaya çıkarken itfaiye ekipleri de uzun bir merdivenle gencin bulunduğu noktaya ulaşmaya çalıştı. Yerde atlama ihtimaline karşı bir minder hazırlandı. Bir vatandaş olay nedeniyle caddenin trafiğinin tıkanmasından yararlanarak elindeki cep telefonuyla görüntü çekmeye çalıştı. Dükkanının önünde hareketli saatler yaşandığını gören ve bina sahibi olduğu öğrenilen bir şahıs olay yerine gelince tepkisi intihar girişiminde bulunan gence oldu. Kendisinden izin almadan binaya çıkan gence kızan bina sahibi meraklı vatandaşlara rağmen tepkisini sürdürdü. Binaya gizlice girdikten sonra gencin bulunduğu noktaya ulaşan polisler gencin bir anlık dalgınlığından yararlanarak genci yakalamayı başardı.

Polisler tarafından binadan indirilen M.K., polis aracıyla sağlık kontrolü için hastaneye götürüldü. İşsiz olan şahsın yüklü miktarda kredi kartı borcu bulunduğu ve bu nedenle canına kıymak istediği öğrenildi.

Polis olayla ilgili araştırma başlattı.

SAKARYA'DA İNTİHAR GİRİŞİMİ
SAKARYA'DA İNTİHAR GİRİŞİMİ
SAKARYA'DA İNTİHAR GİRİŞİMİ
İHA
Yayın Tarihi : 12 Ocak 2010 Salı 14:12:45
Güncelleme :12 Ocak 2010 Salı 14:23:17


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?