6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAKARYA

Gündemdeki kaleci satılık değil

Sakaryaspor Kulübü, Kolombiyalı kaleci Martinez ile ilgili çıkan transfer haberlerine son noktayı koydu. Sakaryaspor Basın Sözcüsü Ömer Kahveci, Martinez'in transferi ile ilgili çıkan haberlerin gerçek dışı olduğunu söyledi. 

Sakaryaspor Kulübü Basın Sözcüsü Ömer Kahveci, Asbaşkan Osman Kaya, kaleci Martinez ve menajerleri Abdullah Duran ile Metin Samati, Altyapı Tesisleri'nde ortak bir basın toplantısı düzenledi. Sakaryaspor Kulübü Basın Sözcüsü Ömer Kahveci, kaleci Martinez'i kesinlikle satmayı düşünmediklerini belirterek, "Martinez ile ilgili çıkan transfer haberleri zarar vermeye başladı. Martinez ile 3 yıllık sözleşmemiz var. Biz kendisinden memnunuz. Bu yıl kesinlikle satmayı düşünmüyoruz. Ayrıca oynayacağımız maçların öncesinde Martinez ile ilgili transfer söylentilerinin çıkmasını anlamış değiliz. Hiçbir kulüpten Martinez ile ilgili olarak transfer teklifi almadık. Basında yalan yanlış haberler çıkıyor. Satmayı da düşünmedik. Bu defteri, bir daha açılmamak üzere kapatıyoruz" dedi. 

Martinez'in menajeri Abdullah Duran ise, Martinez ile ilgili kendilerine ulaşan bir transfer teklifinin olmadığını belirterek, "Martinez, Sakaryaspor'un kalecisidir. Bize ulaşan bir transfer teklifi yok. Böyle bir teklif olsa bile konu bizimle ilgili değil. Sakaryaspor Kulübü ile görüşmeleri gerekir. Sakaryaspor Kulübü satmayı düşünürse biz görüşmeye gireriz. Martinez'e yurt içinden bir teklif yok. Ancak yurt dışından bazı kulüpler kendisini takip ediyor" diye konuştu. 

Kolombiyalı kaleci Martinez de Sakaryaspor'da çok mutlu olduğunu ifade ederek, "Ben transferi değil, Sakaryaspor'un başarısını düşünüyorum. Sakarya'da mutluyum. Sakaryaspor'un başarısı için ter döküyorum. Bir yere gitmeyi düşünmüyorum. Bir anda Türkiye'nin gündemine oturmak beni olumlu yönde motive ediyor. Sakaryaspor'un UEFA Kupası'na katılması için arkadaşlarımla birlikte elimizden gelen gayreti göstereceğiz. Buna odaklandık" dedi. 

Türkiye'de en çok çekindiği forvet oyuncusunun Hakan Şükür olduğunu kaydeden Martinez, bu hafta sonu oynayacakları Galatasaray maçına özel olarak konsantre olacağını söyledi.
iha
Yayın Tarihi : 6 Kasım 2006 Pazartesi 21:00:04


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?