3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Haciz şoku anlaşmayla sona erdi

SAKARYASPOR'DA HACİZ ŞOKU ANLAŞMAYLA SONA ERDİ

Sakaryaspor Kulübü Başkanı İsmail Gürses, kulübe hacze gelen Umbro firmasıyla yapılan karşılıklı görüşmeler sonrası anlaşma sağlandığını söyledi.

Gürses, Rüstemler Tesisleri'nde yönetim kurulu, teknik heyet ve futbolcularla birlikte düzenlediği basın toplantısında yaşanan haciz olayıyla ilgili açıklamalarda bulundu. Gürses, haciz olayında uzlaşma sağlandığını ifade ederek, "Biz İstanbul'da Tahkim Kurulu'nda aldığımız cezanın kaldırılması ile uğraşırken bir de haciz şoku yaşadık. Biz İstanbul'da Tahkim Kurulu'nda Pendik maçı için mücadele ederken, forma aldığımız bir firma 175 bin 350 TL bir borca karşılık kulübe hacze geldi. Umarım bu bir

tesadüftür. Onların niyeti üzüm yemek değil, bağcıyı dövmektir. Karşılıklı görüşmeler sonrasında anlaşma sağlandı" dedi.

Pendikspor maçındaki olaylar nedeniyle Türkiye Futbol Federasyonu'nun (TFF) verdiği 3-0'lık hükmen mağlubiyet kararının Tahkim Kurulu'nun iptal etmesiyle adaletin yerini bulduğunu ifade eden Gürses, "31 Ocak'ta Pendikspor maçında yaşanan olaylar nedeniyle hükmen mağlubiyet ve 3 maç seyircisiz oynama kararıyla karşı karşıya kalmıştık. Çok ağır bir cezaydı. Israrla ve inatla hakkımızı savunduk. Dün akşam adalet yerini buldu. Çok büyük bir sonuç aldık. Olmayacak bir işi başardık. Bu süreçte yaşadıklarımı

anlatmak istiyorum. Savunmamızda fotoğrafların hepsini verdik. Pendik'te taraftarımız hakemin kararına tepki olarak sahaya girmedi, Pendiksporlu kardeşlerimize müdahale etmek için girmediler, oyuna müdahale etmek için de girmediler. Sadece göz yaşartıcı bomba nedeniyle sahaya girdiler. Dün akşam mükemmel bir şekilde Tahkim Kurulu oy birliğiyle TFF kararının iptaline karar verdi. Bugüne kadar böyle bir karar alınmadı. Bunu Trabzonspor dahi beceremedi. Adalet yerini buldu" diye konuştu.

SAKARYASPOR'DA HACİZ ŞOKU ANLAŞMAYLA SONA ERDİ
SAKARYASPOR'DA HACİZ ŞOKU ANLAŞMAYLA SONA ERDİ
İHA
Yayın Tarihi : 26 Mart 2010 Cuma 19:21:05
Güncelleme :26 Mart 2010 Cuma 23:30:15


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?