5
Mayıs
2024
Pazar
SAKARYA

Halk otobüsü şarampole uçtu

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde Sakarya Büyükşehir Belediyesi'ne ait halk otobüsü, freninin patlaması sonucu bir araca çarparak şarampole uçtu. Otobüsü durdurmak için peşinden koşan sürücü yaralandı.

Edinilen bilgiye göre, Camili Mahallesi Sakarya Valiliği sapağında meydana gelen kazada, Sakarya Büyükşehir Belediyesi'ne ait Suat Gümücüneli idaresindeki 54 TR 546 plakalı halk otobüsü, Sefer Bektaş idaresindeki 54 FF 660 plakalı araca çarptı. Araçta maddi hasar meydana gelirken, Suat Gümücüneli'nin tutanakların fotokopisini çekmek için park ettiği otobüsün freni boşaldı. Otobüs Bektaş'ın aracına çarpıp, yaklaşık 20 metre yüksekliğindeki uçurumdan düştü. Kaza sırasında otobüsün içinde ve çevrede kimse bulunmaması faciayı önlerken, otobüsü durdurmak için peşinden koşarken yaralanan Suat Gümücüneli 112 ekipleri tarafından hastaneye kaldırıldı.

Kaza sırasında otobüsün altında kalmaktan son anda kurtulan Sefer Bektaş, "Biraz önce ufak bir kaza yaptık. Evrakların fotokopisini çektirmeye giderken otobüs birden üstüme doğru gelmeye başladı ve son anda direksiyonu kırarak otobüsün aracımı sürüklemesini engelledim. Çevrede kimse olmadığı için kimse yaralanmadı ancak büyük bir şok yaşadım" dedi. 

iha
Yayın Tarihi : 13 Eylül 2012 Perşembe 18:33:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?