5
Mayıs
2024
Pazar
SAKARYA

Hamile kadın, eşinin dostu tarafından bıçaklandı

Sakarya'da 8,5 aylık hamile bir kadın, eşinin dostu tarafından bıçaklandı. 

İzmit'te oturan 8,5 aylık hamile F.P. (22), annesi Nazire Yılmaz ile birlikte cinayet zanlısı olduğu iddiasıyla Ferizli L Tipi Cezaevi'nde yatan eşi C.P.'yi (32) ziyaret etti. Bir süre eşiyle görüştükten sonra cezaevinden çıkan F.P. ile annesi Nazire Yılmaz, C.P.'nin dostu olduğu iddia edilen B.K.'nın saldırısına uğradılar. 

B.K., ekmek bıçağıyla cezaevi çıkışında 8,5 aylık hamile F.P.'yi karnından bıçakladı. Nazire Yılmaz'ın araya girmesiyle ikinci bıçak darbesinde başarısız olan B.K. daha sonra kaçmaya başladı. Çevreden yetişen gençler tarafından yakalanan kadın jandarma tarafından gözaltına alındı. 

KADININ VE BEBEĞİNİN SAĞLIK DURUMU İYİ 

Karnından aldığı bıçak darbesiyle ağır yaralanan 8,5 aylık hamile F.P. ise çevreden yetişen vatandaşlar tarafından Ferizli Sağlık Ocağı'na kaldırıldı. Genç kadın ilk müdahalenin ardından 112 Acil Servis ambulansı ile Yenikent Devlet Hastanesi'ne sevk edildi. Acil serviste müdahalesi yapılan kadın ve bebeğinin sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi. 

Kızı F.P. ile birlikte hastaneye gelen anne Nazire Yılmaz, kızının sağlık durumun iyi olduğunu öğrenince büyük mutluluk yaşadı.
Kızının damadının sevgilisi tarafından bıçaklandığını söyleyen Nazire Yılmaz, "Ferizli L Tipi Cezaevi'ne damadımı ziyarete geldik. Cezaevi çıkışında damadımın sevgilisi olan kadın kızıma saldırdı. Bize 'kocamın üzerine siz iftira attınız, cezaevine düşmesine siz sebep oldunuz' diye bağırdı. Nasıl kocası anlamış değilim. Kızım, damadımın resmi nikahlı karısıdır. Kızım 8,5 aylık hamile" dedi. 

Jandarma olayla ilgili soruşturma başlattı.
iha
Yayın Tarihi : 8 Haziran 2007 Cuma 12:51:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
sevgi ışıkkaya IP: 78.174.247.xxx Tarih : 3.07.2008 13:15:12

bu nasıl bir insandır ki çocuğunu öldürebilecek kadar gözü dönmüş biriyle birlikte olabiliyor. karısını çocuğunu böylesi bir canavarın eline resmen yem atmış. bu adam iğrenç bir yaratık.