3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Hatalı 'U' dönüşü öldürdü

Sakarya'nın Adapazarı ilçesinde "U" dönüşünün yasak olduğu kavşakta "U" dönüşü yapan otomobilin neden olduğu kazada 1 kişi öldü, 3 kişi yaralandı. Kaza anı güvenlik kameraları tarafından görüntülendi.

Edinilen bilgiye göre, Orhan Gazi caddesinde meydana gelen trafik kazasında Ahmet Dakes (36) idaresindeki 54 ZS 120 plakalı otomobil SEDAŞ ışıklı kavşağında "U" dönüşü yapılamaz tabelasının olduğu yerde "U" dönüşü yapmak istedi. Bu sırada, kent merkezinden Dörtyol yönüne giden Kadir Aslan (36) yönetimindeki 54 SD 307 plakalı hafif ticari araç, dönüş yapan otomobile yandan çarptı. Kazada sürücüler Paker ve Dakes ile otomobilde bulunan Bahattin Kabak (45) ve Hasan Yağcı (33) yaralandı. Yaralılar ambulans Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılarak tedavi altına alındı.

Trafik kazası ve sonrasında yaşananlar Orhan Gazi Caddesi'nde bulunan bir iş yerinin güvenlik kamerası tarafından görüntülendi.

İlk müdahalesinin ardından Korucuk kampüsüne sevk edilen yaralılardan Bahattin Kabak, yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kabak'ın trafik kazası sonucu değil heyecan sonucu akciğere bağlı solunumun durması sonucu hayatını kaybettiği belirlendi. Polis kazayla ilgili soruşturma başlattı.
 

İHA
Yayın Tarihi : 22 Kasım 2010 Pazartesi 16:22:02
Güncelleme :22 Kasım 2010 Pazartesi 17:15:28


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?