3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Hayırseverleri buluşturan iftar

SAKARYA'DA OKUL YAPTIRAN HAYIRSEVERLERE İFTAR VERİLDİ

Sakarya'da okul yaptıran hayırseverlere Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından iftar yemeği verildi.

Adapazarı Donatım Öğretmenevi'nde düzenlenen iftar yemeğinde Sakarya Valisi Mustafa Büyük, okul yaptıran hayırseverlerle bir araya geldi. Vali Büyük, okul yaptırmanın en önemli hayır hizmetlerinden olduğunu belirterek, eğitime katkıları nedeniyle hayırsever işadamlarına teşekkür etti.

Okul yaptıran hayırseverlerin davet edildiği iftara; Vali Mustafa Büyük, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Eğitimden Sorumlu Vali Yardımcısı Muammer Aksoy, Emniyet Müdürü Ali Bilkay, İl Milli Eğitim Müdürü Murat Yazıcı, Eğitim Müfettişleri Başkanı Ahmet İnanç, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı İrfan Sarık, Şube Müdürleri Hamdi Ünal ile Zafer Levent Soyhan katıldı.

İftar yemeğinde hayırseverlerle sohbet eden Vali Mustafa Büyük, gelecek nesillere miras olarak bırakılacak en önemli hayır hizmetlerinden birinin okul yaptırmak olduğunu belirterek, toplumsal öneme sahip hayır işlerine gönül veren işadamlarını tebrik etti. İftara katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu'da eğitime her alanda desteklerinin devam edeceğini söyledi. Kenan Sakallıoğlu, Haşim Gürdamar, Orhan Kocabıyık, Gültekin Oba, İsmet Aktekin, Tolga Ballık, Muzaffer Güneş, Halil Bildirici, Nuri Koç, Toplum Gönüllüleri Vakfı (TOG) Başkanı İbrahim Betil, Kırkpınar Ağası Seyfettin Selim gibi tanınmış hayırseverlerin katıldığı iftarda söz alan işadamları, okul yaptırmanın gurur ve mutluluk verici olduğunu ifade ederek, imkânı olan herkesin bu mutluluğu yaşamasını istediler.

SAKARYA'DA OKUL YAPTIRAN HAYIRSEVERLERE İFTAR VERİLDİ
SAKARYA'DA OKUL YAPTIRAN HAYIRSEVERLERE İFTAR VERİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 2 Eylül 2010 Perşembe 14:49:03
Güncelleme :2 Eylül 2010 Perşembe 15:59:39


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?