5
Mayıs
2024
Pazar
SAKARYA

Hedef 3 puan

Süper Lig ekiplerinden Sakaryaspor, bu hafta kendi sahasında oynayacağı Malatyaspor, karşılaşmasının hazırlıklarına başladı.

Geçen hafta deplasmanda Akçaabat Sebatspor’u 1-0 mağlup ederek moral kazanan Sakaryaspor, Rüstemler Tesisleri’nde yaptığı antrenmanla Malatyaspor maçı hazırlıklarına start verdi. Son iki haftada topladığı 6 puanla ligde kalma umutlarını arttıran yeşil-siyahlıların idmanda neşeli oldukları gözlendi. Teknik direktör Şaban Yıldırım nezaretinde yapılan çalışmada yeşil-siyahlılar dar alanda çiftkale maç oynadı.

Sakaryaspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım, Akçaabat Sebatspor karşılaşmasını kazanarak büyük bir moral bulduklarını belirterek, "Akçaabat Sebatspor karşısında üç puan kazandığımız için mutluyuz. Ancak bizi asıl mutlu eden takımın oyunu. Her geçen gün daha iyi oynuyoruz. Akçaabat Sebatspor karşılaşmasının her iki bölümünde iyi oynadık. İstikrarı yakaladık. Takımda iyi gelişmeler oluyor. Bu da bizi sevindiriyor. Biz ısrarlı bir şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. İyi oyun iyi sonuçları da getirdi" dedi. Malatyaspor maçını kazanarak devre arasına galibiyetle girmek istediklerini ifade eden Yıldırım, "Malatyaspor iyi bir takım. Ancak bu saatten sonra Fenerbahçe, Galatasaray, Beşiktaş veya Trabzonspor da gelse biz aynı anlayışla oynayacağız. Gerekli tedbirleri alacağız ama kendi oyun anlayışımızı sahaya yansıtacağız" diye konuştu. Şaban Yıldırım, son iki hafta kazandıkarı 6 puanla lide kalma umudlarının arttığını vurgulayarak, transfer çalışmalarının da devam ettiğini söyledi.

sakarya
Yayın Tarihi : 14 Aralık 2004 Salı 10:25:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?