3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Hendek, kuran sesleriyle inledi

HENDEK, KURAN SESLERİYLE İNLEDİ

Hendek Belediyesi'nin katkılarıyla bu yıl 12'incisi düzenlenen Salman Dede'yi anma etkinliği Salman Dede Mesire Alanı'nda gerçekleşti.

Hendek Belediyesi'nin desteğiyle gerçekleşen etkinliğin ilk günü Selman Dede Mesire Alanı'nda toplanan vatandaşlar Hendek Müftülüğü'nce organize edilen kuran tilavetine katıldılar. Çok sayıda vatandaşın katıldığı etkinlik “Ezanı en güzel okuma yarışmasında” birincilik elde eden Hendek Merkez Büyük Cami Müezzini Recep Yasan'ın Kuranı Kerim okuması ile başladı.

Etkinliğe Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, AK Parti İlçe Başkanı Şenay Sakal, Çamlıca Belediye Başkanı Sinan Baylan ve 2010 yılı güreş ağası Cem Oruç katıldı. Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, bu yıl 12'incisi gerçekleştirilen Salman Dede Anma programına çevre il ve ilçelerden binlerce vatandaşın katıldığını belirterek emeği geçenlere teşekkür etti. Başkan İnci, gelecek nesilleri iyi yetiştirmede en büyük görevin analara düştüğünü belirterek, çocukların yetişmesinin ülke geleceğinin şekillenmesinde önemli olduğuna dikkat çekti.

Programda değerli hocalar Recep Yasan, İbrahim Çakıllı, Hasan Turalıoğlu ve Fethi Küçük Kuran-ı Kerim okudular. Hendek Müftülüğünce icra edilen kuran okuma tilavetine Akyazı Müftüsü Mehmet Şenocak katılırken, ilk gün gerçekleşen etkinliğe katılan vatandaşlara Hendek Belediyesi tarafından etli pilav, tatlı ve ayran ikramında bulunuldu. Hendek Belediyesi ve Hendek Gül Kooperatifi'ne bağlı otobüsler ilçenin değişik mahallelerinden vatandaşları ücretsiz olarak taşıdılar.

HENDEK, KURAN SESLERİYLE İNLEDİ
HENDEK, KURAN SESLERİYLE İNLEDİ
HENDEK, KURAN SESLERİYLE İNLEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 10 Temmuz 2010 Cumartesi 14:42:04
Güncelleme :10 Temmuz 2010 Cumartesi 15:48:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?