3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Hendek Şoförler Odası kurşunlandı

ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASI KURŞUNLANDI

Sakarya'nın Hendek ilçesinde bulunan Şoförler ve Otomobilciler Odası kurşunlandı.

Alınan bilgiye göre, Başpınar Mahallesi'ndeki Hendek Ticaret Merkezi'nin 2. katında bulunan Hendek Şoförler ve Otomobilciler Odası'na gelen kimliği belirsiz kişi veya kişiler binaya ateş açtıktan sonra kaçtı. Atılan kurşunlardan 5'i odanın camlarına isabet etti. Olay sabah saatlerinde iş yerine gelen personel tarafından fark edildi. Çalışanların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis, dış cama isabet eden kurşun çekirdeklerinden ikisinin camı delerek beton kirişe saplandığını, diğer üç kurşunun ise

çerçeve içersinde kaldığını belirledi. Oda binasına paralel bulunan Hendek Vergi Dairesi Müdürlüğü bahçesinde de inceleme yapan polis, odaya vergi dairesi bahçesinden kurşun sıkıldığını belirledi. Vergi dairesi bahçesinde 9 mm'lik mermi kovanı bulundu.

Olayın duyulmasının ardından sivil toplum örgütü temsilcileri ve daire müdürleri Oda Başkanı Cemil Varlıca'ya geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Varlıca, "Hiç kimseyle bir husumetim yok. Münferit bir olayın meydan gelmesi bizleri ziyadesiyle üzdü. Ekonomik olarak her geçen gün hızla gelişen ilçemizde meydana gelen olayın kısa zamanda güvenlik güçlerimizin çalışmaları neticesinde aydınlanacağına inanıyorum" diyerek olayın faillerinin bulunmasını istedi.

ŞOFÖRLER VE OTOMOBİLCİLER ODASI KURŞUNLANDI
İHA
Yayın Tarihi : 22 Nisan 2010 Perşembe 19:21:00


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?