6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAKARYA

Hendekli muhtarlardan başkan ziyareti

Sakarya'nın Hendek İlçesi Muhtarları, Adapazarı Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran'ı makamında ziyaret ederek, asfalt çalışmasından dolayı teşekkürlerini ilettiler.
 
Adapazarı Büyükşehir Belediyesi'nin sıcak asfalt çalışmaları ilçe, belde ve köylerde memnuniyetle karşılandı. Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Baylan ile Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Şenay Sakal'ın da aralarında bulunduğu yaklaşık 50 muhtar, Adapazarı Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran'ı makamında ziyaret etti.
 
Hendek Muhtarlar Derneği Başkanı Hüseyin Baylan, sıcak asfalt çalışmasının Hendek İlçesi'nde büyük bir sevinçle karşılandığını belirterek, Hendek'teki 55 köy muhtarı adına konuştuğunu söyledi. Baylan, “Biz halkın daha çok içerisindeyiz. Köylerimize getirmiş olduğunuz sıcak asfalt halk arasında büyük bir sevinçle karşılandı. İnsanımızı umutlandırdı. Bu hizmetlerinizden dolayı teşekkür ediyoruz” dedi.
 
Hendek olarak Büyükşehir'e katılımlarındaki adaptasyon sürecinde Başkan Aziz Duran'ın kendilerine çok destek verdiğini söyleyen Ak Parti Hendek İlçe Başkanı Şenay Sakal da, “Büyükşehir'in ilçemize katkısı gerçekten çok fazla. Başkanımızın tabiriyle Büyükşehir'e katıldıktan sonra sınıf atladık. Fakat biz bu hizmetlerden sonra bir değil bir kaç sınıf birden atlamış bulunuyoruz” diye konuştu.
 
Ziyaretlerinden dolayı bütün muhtarlara teşekkür eden Başkan Aziz Duran ise, Büyükşehir bünyesinde bulunan bütün köylere ulaşılacağını ifade etti. Köyler konusunda ilk olarak su ve yol problemine önem verdiklerini dile getiren Duran, "Köyler konusunda şöyle bir sorun var. Bir yere hizmet gidip diğer yere gitmediği zaman yanlış anlaşılmalara neden oluyor. Ama biz Büyükşehir çatısı altındaki her yere hizmet götüreceğiz. Hendek kaymakamı ile Belediye başkanı gelerek ilçelerinde yüksek standartta asfalt yapmak istediklerini söylediler. Ne kadar paranız var dedik, baktık ki olan para maliyetin dörtte birini karşılıyor. Fakat yine de biz bu işe giriştik ve birçok yerin yol problemini çözüme kavuşturduk. Bu asfaltlar da 20 sene problem çıkarmayacak şekildedir” dedi.
İHA
Yayın Tarihi : 28 Kasım 2006 Salı 18:03:42


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?