3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Hendek'te asfalt sezonu başladı

HENDEK'TE ASFALT SEZONU BAŞLADI

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, Hendek Belediyesi'nin asfalt törenine katıldı.

Tören öncesi Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, AK Parti İlçe Teşkilatı Başkanı Şenay Sakal ve Hendekliler tarafından karşılanan Başkan Toçoğlu ilk olarak Hendek Belediyesi'ni ziyaret etti. Hendek Belediye Başkanı Ali İnci ile bir süre görüşen Başkan Toçoğlu, gerçekleştirilen hizmetleri değerlendirdi. Daha sonra Hendek Belediyesi'nin önünde asfalt töreni gerçekleştirildi. Törene Başkan Toçoğlu'nun yanı sıra Hendek Kaymakamı Mustafa Aynan da katıldı. Törenin açılış konuşmasını yapan Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, Hendek'i her alanda güzelleştirmeye devam ettiklerini söyledi. Başkan İnci, “Hendek ilçemiz, devamlı büyüme ve gelişme içerisinde. Biz de güzel ilçemizin eksikliklerini bir bir gideriyoruz. Şuanda asfalt programı tertip ediyoruz. Bu konuda bize destek veren değerli Büyükşehir Belediye Başkanımız Zeki Toçoğlu'na teşekkür ediyoruz” dedi.

Başkan İnci'nin ardından Hendek Kaymakamı Mustafa Ayhan'da bir konuşma yaparak, asfalt hizmetinde emeği geçen herkese teşekkür etti. Mustafa Ayhan'dan sonra kürsüye gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Zeki Toçoğlu, yaptığı konuşmada önemli mesajlar verdi. Hendek'te toplam 28 bin ton asfalt döküleceğini belirten Başkan Toçoğlu, “Hendek'e 28 bin ton asfalt dökülüyor. Şuana kadar 15 bin ton asfalt dökülmüş durumda. İnşallah kalan çalışmalarda kısa zamanda tamamlanacak. Önemli olan yapılan hizmetin büyüklüğü değildir. Hizmet bizim işimiz. Hizmeti her daim yaparız. Asıl önemli olan Hendek'teki bu güzel tablodur, bu güzel birlikteliktir. Hendek'te gördüğümüz bu birlik olduğu müddetçe yapamayacağız hiçbir şey yok” dedi.

Konuşmasında sert eleştirilerde de bulunan Zeki Toçoğlu, “Şehrimizde bir dikili ağacı olmayanlar, hayırlı hiçbir işi yerine getirememiş olanlar, şehrimize tek bir çivi çakmamış olanlar bize belediyecilikten, hizmetten bahsediyorlar. Bu kadarına da pes doğrusu. Yahu siz belediyecilikten, hizmetten ne anlarsınız. Hizmette, belediyecilikte bizim işimiz. Siz ancak memlekette olumsuz bir şeyler olsunda o olumsuzluklardan, kötülüklerden nasıl kendimize siyasi rant devşiririz onu bilirsiniz. Sizin işiniz budur. Ama bizim geçirecek boş vaktimiz yok. Biz, bu şehri, bu şehrin her ilçesini güzelleştirmeye devam edeceğiz. Durmadan olumsuzluk pompalayanlara inat, biz de durmadan çalışacağız. Varsın onlar konuşmaya devam etsinler. Yalan yanlış iddialarla milletimizin zihnini bulandırmaya çalışsınlar. Ama artık aziz milletimiz bunların iç yüzünü biliyor, görüyor ve değerlendirmesini de gayet iyi bir şekilde yapıyor” diye konuştu. Başkan Toçoğlu ve Ali İnci, programdan sonra asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Yeni Mahalle'de gerçekleştirilen çalışmalarını inceleyen Başkan Toçoğlu, Ali İnci ve Mustafa Ayhan yapılması planlanan hizmetleri de değerlendirdi.

HENDEK'TE ASFALT SEZONU BAŞLADI
HENDEK'TE ASFALT SEZONU BAŞLADI
HENDEK'TE ASFALT SEZONU BAŞLADI
HENDEK'TE ASFALT SEZONU BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 22 Haziran 2010 Salı 17:10:00
Güncelleme :22 Haziran 2010 Salı 17:15:27


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?