3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Hendek'te hayır kermesi

HENDEK'TE HAYIR KERMESİ

Kutlu Doğum Haftası nedeniyle Hendekli hayırsever hanımlar ve özel bir öğrenci yurdunun öğrencileri tarafından ihtiyaç sahibi öğrenciler yararına kermes düzenlendi.

Muammer Sencer Caddesi'nde düzenlenen, el işleri, çeyizlik eşyalar, giyim ve gıdadan oluşan kermesin on gün boyunca açık kalacağı belirtildi.

Kermesin açılışını, Kaymakam Mustafa Ayhan, Hendek Belediye Başkanı Ali İnci, AK Parti Hendek İlçe Başkanı Şenay Sakal dualarla yaptı. Açılışta bir konuşma yapan Başkan İnci, “Hanımların bu kadar duyarlı olmaları bizleri duygulandırdı. İhtiyaç sahibi öğrenciler hayrına, hanımlar kendi emeklerini ortaya koyarak örnek bir davranış sergilemişlerdir. Bu güzel davranışlarıyla çocuklarımızın eğitimine katkı sağlanmış olacak. Bizler de sergilenen ürünlerden alarak bir öğrencimizin elinden tutmuş olacağız. Emeği geçen herkesi tebrik ediyorum“ dedi.

Kaymakam Mustafa Ayhan da, kermesin hayırlı olmasını dileyerek, “Kermesin ihtiyaç sahibi öğrenciler ve mağdur vatandaşlar hayrına düzenlenmesi güzel bir olay. Hanımlar yine tüm marifetlerini sergileyerek, ne kadar duyarlı olduklarını göstermişlerdir. Allah hayırlarını kabul etsin“ diye konuştu.

Kaymakam Ayhan ve Başkan İnci kermesteki stantları tek tek gezerek hayırlı olsun dileklerinde bulundular. Vatandaşların yoğun ilgi gösterdiği kermeste bin bir emekle hazırlanan el işleri ihtiyaç sahiplerine hayır için satışa sunuldu.

Hendekli hayırsever bayanlar ve özel bir öğrenci yurdunun öğrencileri tarafından yapılarak bağışlanan el işleri ile diğer ürünlerin satışlarından elde edilecek gelirin, öncelikle ihtiyaç sahibi öğrenciler olmak üzere diğer yardıma muhtaçlara aktarılacağı bildirildi. Kermeste el emeği göz nuru el işleri ve nakış işleri yoğun talep gören ürünler arasında yer aldı. Kermeste bayanlar kendi yaptıkları birbirinden lezzetli gözleme, pasta ve börekleri de satışa sundular.

HENDEK'TE HAYIR KERMESİ
HENDEK'TE HAYIR KERMESİ
İHA
Yayın Tarihi : 20 Nisan 2010 Salı 16:52:02
Güncelleme :20 Nisan 2010 Salı 19:13:53


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?