5
Mayıs
2024
Pazar
SAKARYA

Hendek'te kent konseyi oluşturuldu

Sakarya’nın Hendek ilçesinde kent konseyi oluşturuldu. 

Hendek Belediyesi Rasimpaşa Kültür Merkezi’nde yapılan seçimle Hendek Kent konseyi oluştu. Hendek Kaymakamı Harun Kaya ve Hendek Belediye Başkanı Ali İnci başkanlığında yapılan toplantıya sivil toplum örgütleri, siyasi parti temsilcileri, il genel meclis üyeleri ve belediye meclis üyeleri katıldı. 

Hendek Kaymakamı Harun Kaya, kent konseylerinin yurtdışında oldukça yaygın olduğunu ve önemli çalışmalara imza attığını belirterek, “Kent konseyleri şehrin geleceği ile ilgili kararlar alarak bunları gerekli yerlere tavsiye eder. Sürekliliği vardır. Burada oluşan kent konseyinde Hendek’in geleceği hakkında önemli çalışmalar yapılmasını diliyorum” dedi. 

Daha sonra Kent Konseyi asil ve yedek üyeleri oy birliğiyle kabul edildi. Asil üyeler Mehmet Uzunoğlu, İsmail Barutçu, Yrd. Doç. Dr. Ercan Masal, M. Yaşar Demirel, Hüseyin Baylan’dan Yedek üyeler ise Urlu Konuk, Mahmut Alkan, Nurettin Kalaycı, Recep Cömert, Hayri Duran’dan oluştu. Asil ve yedek üyeler sivil toplum kuruluşları, belediye meclis üyeleri, üniversite ve il genel meclisi üyelerinden oluştu.

İHA
Yayın Tarihi : 19 Ekim 2007 Cuma 16:52:07


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?