6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAKARYA

Hırsızları güvenlik kamerası yakaladı

Adapazarı'nda bir kuyumcu dükkanından altın çalan 3 kadın, güvenlik kameralarına yakalandı.
 
Adapazarı'nda Serkan Serbes'e ait kuyumcu dükkanından altın çalan 3 kadın, güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Görüntülere göre, kadınlardan biri görevli bayanı oyalarken diğerinin altınları çaldığı ve üçüncü kadının da çalınan altınları iç çamaşırına sakladığı belirlendi. Dükkan sahibi Serkan Serbes, "Görüntülerde her şey açıkça belli. Biri tezgahtarı oyalarken, diğeri altınları alıp, el çabukluğuyla üçüncü kadına veriyor. O da hemen çamaşırının içine saklıyor. Bu kadınların 4 adet altın zinciri aldıklarını tespit ettik. Görüntü ve fotoğraflarını da polise teslim ettik" dedi.
 
Altınları alan kadının daha önce de başkalarıyla yine aynı şekilde hırsızlık yaptığının tespit edildiğini ifade eden Serbes, "Tezgah üzerindeki altınları alan şahıs, daha önce de aynı yöntemle dükkanımızdan hırsızlık yapmıştı. O zaman yanlarında küçük çocuklar da vardı" diye konuştu.
 
Güvenlik kameralarına rağmen hırsızların hiç çekinmeden eylemlerini gerçekleştirdiğini söyleyen Serbes, "Bunlarla baş etmek çok zor. Her yerde güvenlik kamerası var. Buna rağmen yapacaklarından geri kalmıyorlar. Biraz caydırıcı özelliği olsa da, güvenlik kameraları hırsızları korkutmuyor" dedi.
 
Serbes, çalınan altınlarının geri getirilmesini de isteyerek, "Altınlarımızı geri getirip, bizden özür dileyin. Başka bir şey istemiyorum" diye çağrıda bulundu.
İHA
Yayın Tarihi : 13 Kasım 2006 Pazartesi 16:43:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?