3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

'Hoş' sürpriz

Adapazarı’nda fıkra gibi bir olay yaşandı. Yerel gazetelerin öldü diye haber yaptığı, Sakaryaspor Kulübünün de gazetelere başsağlığı ilanı verdiği koyu taraftar Ümit Hoş isimli şahsın yaşadığı ortaya çıktı.

Sakarya’da yayın yapan yerel gazeteler geçtiğimiz hafta Sakaryaspor sevdalısı, cefakar taraftar Ümit Hoş’un öldüğü şeklinde haber yaptılar. Yıllardır Sakaryaspor’a olan sevgisi ile tanınan Ümit Hoş’un ölüm haberleri üzerine Sakaryaspor Kulübü de, yıllardır takımı yalnız bırakmayan Ümit Hoş için gazetelere ilan vererek başsağlığı diledi.

Ancak Ümit Hoş’un ölmediği ve Ankara’da bir hastanede tedavi gördüğü ortaya çıktı. Haberler üzerine Adapazarı’na gelen Hoş, gazetelerdeki ölüm haberlerini ve ilanları büyük bir şaşkınlık içinde okuduğunu söyledi.

Adapazarı’nda yerel yayın yapan Yenihaber gazetesine gelen Ümit Hoş, Spor Müdürü Hamit Aydın ile görüşerek ölmediğini söyledi. Çok neşeli olduğunu gözlenen Ümit Hoş, çıkan haberlere çok üzüldüğünü kaydetti.

Yenihaber Gazetesi Spor Müdürü Hamit Aydın, Ümit Hoş’un ilk ölüm haberini Sakaryaspor Kulüp Başkanı Selahattin Aydın’ın basın toplantısında söylediğini ifade ederek, bunun üzerine Sakarya’da yayın yapan 5 yerel gazetelenin haberler yaptığını ve Sakaryaspor Kulübü’nün başsağlığı ilanı verdiğini kaydetti. Ümit’in yaşadığına sevindiklerini söyleyen Aydın, "Büyük bir şok yaşadık" dedi.

Yenihaber gazetesinde Ümit Hoş ile karşılaşan Sakarya Futbol İl Temsilcisi Sinan Panda ise büyük bir şaşkınlık yaşadı. Ümit’e sarılan Sinan Panda, "Şuanda büyük bir şaşkınlık yaşıyorum. Ölmediğine sevindim" diye konuştu.

Ümit Hoş’un yaşadığını öğrenen Sakarya Valisi Nuri Okutan da Hoş’u makamında kabul etti. Ümit Hoş ile makımında görüşen Vali Okutan kendisine sarılarak hasret giderdi. Vali Okutan, Ümit’in öldüğünü yerel gazetelerde okuduğunda çok üzüldüğünü ifade ederek, "Gazetelerde Ümit Hoş’un öldüğü yönünde çıkan haberler üzerine büyük bir üzüntü duydum. Hatta niye haberimiz olmadı diye hayıflandım. Ancak daha sonra yaşadığını öğrenince sevindim. Ümit yeni aramızda. Ona sahip çıkacağız. Tedavisini yaptıracağız" dedi.

 

İHA
Yayın Tarihi : 15 Haziran 2005 Çarşamba 16:12:54
Güncelleme :28 Haziran 2005 Salı 20:26:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?