7
Mayıs
2024
Salı
SAKARYA

Hoşçakalın dostlar buraya kadardı!

Sakarya'da intihar eden 5 çocuk babası, son anlardaki duygularını Facebook'taki sayfasından paylaşmış.

Sakarya'nın Geyve İlçesi'nde oturan, geldiği İzmit kent merkezindeki otel odasında ilaç içerek yaşamına son veren 5 çocuk babası 51 yaşındaki Fazıl Eroğlu'nun, son anlarındaki duygularını internetteki sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta paylaştığı ortaya çıktı. Eroğlu'nun Facebook'taki sayfasına son kez 'Hoşçakalın dostlar buraya kadardı' yazdığı görüldü.

İzmit kent merkezinde bulunan Körfez Otel'e dün saat 15.00'te giriş yapan Fazıl Eroğlu, gece yarısı çok miktarda ilaç içti. Onunla telefonla konuştuğu anlaşılan bir kadın, otel yetkililerini arayarak Eroğlu'nun intihar etmiş olabileceğinden şüphelendiğini bildirdi. Odaya giren otel yetkilileri, Eroğlu'nun cesediyle karşılaştı.

Sakarya'nın Geyve İlçesi'nde oturan, 13 ve 28 arasında 5 çocuğu olan tarım makinesi satan Fazıl Eroğlu, daha önce ayrılıp tekrar birlikte olduğu eşi Zehra Eroğlu ile birlikte çocuk yuvasında kalan kimsesiz çocuklara gönüllü anne ve babalık yaparak gündeme gelmişti.

Fazıl Eroğlu'nun, otel odasında, yerleştikten intihar ettiği saate kadar, sosyal paylaşım sitesi Facebook'taki sayfasında duygularını yazdığı ortaya çıktı. Eroğlu'nun Facebook'taki sayfasında şu ifadeleri yazdığı görüldü:

- Yatsı okunuyor, her zamankinden ne kadar farklı....

- Ey hayat denen zalim.......bırak yakamı hızımı kesiyorsun. Çabuk gitmeliyim...

- Olsun gittiğim yer hep sıcak...

- Belki tükenmişlik de üşütür bilemem ki.. Üşüyorum

- Yirmialtı çocuğumun hepsini cenazemde görmek isterim ama. Hele de Emreyi, boncuk gözlüm benim.....

- Komşu çiftlik mallarımı bölüşün aranızda başka bir şey yok zaten...

- Bugün beşinci gün hiçbir şey yiyemiyorum....Oğullarımdan birini aradım, meşgule attı dönmedi tekrar. Dersteydi herhalde yoksa aramamazlık yapmaz hiçbiri..

- Çok ıslandım üşüyorum........

- Sadece içimi ve kendimi dinliyorum.....

- Saat 19.35......işlem tamam...şimdi bir sigara yakarak beklemeli. Televizyonu da kapattım...

- Çözemedim şifreyi, sevemedim riyakar hayatları.....

- Olmadı mı olmuyor işte

- Yalnızlığı sevemedim, otuz üç gün oldu beni aştı.. Hayallerimi ve fikir kırıntılarımı toplayıp, huzurunuzdan ayrılıyorum....Şair demiş ya dönülmez akşamın ufkundayız...Kendinize iyi bakın.. ama en çok sizi sevenlere.. eyvallah.....

- Onursuzca yaşamaya neden uğraşır ki insanlar, yarım bilgi ile bilgelik gibi, oysa doğru bildiğini yap, kulağa yaklaşan boynuzlar bu kadar acıtmasın....

- Hoşçakalın dostlar buraya kadardı.

...
Yayın Tarihi : 11 Ekim 2011 Salı 16:22:46


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?