3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Hünerli Vali bunu da başardı

Türkiye Off-Road Şampiyonası 4. ayak yarışları Sakarya’da başladı. Adapazarı Serdivan Sivritepe’de yapılan yarışlara Sakarya Valisi Nuri Okutan da katıldı.

Türkiye Off-Road Şampiyonası 4. ayak yarışlarının startı sabah saatlerinde Adapazarı AKM önünde verildi. İki etap halinde yapılan yarışlara toplam 27 araç katıldı.

1. etap yarışları Serdivan Sivritepe parkurunda gerçekleştirildi. Sakarya Valisi Nuri Okutan da kendine tahsis edilen 0 numaralı araç ile yarışlara katılarak organizasyona renk kattı. Zorlu etapları geçerken Vali Nuri Okutan yarışı izleyenleri heyecanlandırdı.

Sembolik olarak 23 kilometrelik mesafeyi başarıyla tamamlayan Vali Okutan, Sakarya’nın doğasıyla her türlü uluslararası organizasyonları yapmaya müsait bir bölge olduğunu söyledi. Okutan, "Sakarya doğasıyla güzellikleri ile güzel bir il. Sakarya’nın adını herkes biliyor. Biz Sakarya’da bulunan doğa güzelliklerine herkesin dikkatini çekmek istiyoruz. Sakarya bu açıdan her türlü uluslararası organizasyonları yapmaya müsait bir bölge" dedi.

1. etap yarışları devam ederken 2. etap yarışları kent merkezi seyircili parkurda gerçekleştirilecek. Yarışmacılar ilk günde belirlenen 27 kilometrelik parkuru zamana karşı geçerek yarışları tamamlayacaklar. 2 gün sürecek yarışlarda yarışmacıların aldığı puana göre yarışmacıların dereceleri belli olacak. Yarışlara ünlü sporcular Mehmet Behçe, Sadık Vefa, Müfit Çırpanlı ve Kenan Çarpışantürk gibi sporcular katılıyor.

İHA
Yayın Tarihi : 14 Mayıs 2005 Cumartesi 17:57:45
Güncelleme :15 Mayıs 2005 Pazar 16:42:26


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?