3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

İdam geri gelsin!

HEPAR'DAN İMZA KAMPANYASI

Hak ve Eşitlik Partisi (HEPAR) Sakarya İl Teşkilatı tarafından "İdam geri gelsin, hükümet PKK ile görüşmesin" konulu bir imza kampanyası başlatıldı.

Adapazarı Çark Caddesi girişinde gerçekleştirilecek kampanya öncesinde polis ekipleri geniş güvenlik önlemleri aldı. Kampanya ile ilgili açıklamayı HEPAR Sakarya Kadın Kolları Başkanı Sibel Hakan Aksu yaptı. Aksu, ülke topraklarında, dağlarında, binlerce eşkiyanın silahla dolaştığını belirterek "Eylemler yapıyor, halkımızı katlediyorsa ve bu iş yıllarca sürerek memleketi, madden ve manen sarsıyorsa bunların millete karşı tek sorumlusu bu dönemlerdeki hükümetlerdir. Eşkıyaya karşı güvenlik gereklerini

alacak birimlerin, eğitimde, istihbaratında, donatımında, yönetiminde bir zayıflık bir eksiklik varsa, hemen ve derhal gereğini yapacak olan yine seçilmiş hükümettir. Çünkü, ülkenin seçilmiş siyasi sorumlusu ve devlet bürokrasisini yöneten hükümettir ve millete hesap verecek olanlar da yine kendileridir" dedi. Sibel Hakan Aksu, bebek katili Öcalan'a da değinerek şunları söyledi: "Türk Milletinin vicdanı yaralıdır. Türk annesinin gözü yaşlıdır. Dökülen kanın hesabı sorulmamıştır. Bu hesap sorulmadığı gibi

gazete ve Tv manşetlerinde görüldüğü üzere hükümetin başta bebek katili olmak üzere bölücü teröristlerle görüşmesini, onlarla pazarlıklar yapmasını, onları siyasi muhatap olarak almasını ve onların her gün devletimiz ve milletimiz aleyhindeki her türlü bölücü eylem ve söylemlerine sessiz kalmasını vatansever Türk halkı adına Hak ve Eşitlik Partisi olarak kabul etmiyoruz."

DÖKÜLEN KANIN HESABI SORULSUN

Teröristlerle görüşmelerin bir an önce sonlandırılmasını ve bu topraklara kanlarını döküp canlarını veren tüm şehit ve gaziler başta olmak üzere şehit aileleri ve yakınları ve Türk halkı adına dökülen kanların hesabının sorulmasını isteyen Aksu, idam cezasının geri getirilerek uygulanmasını istediklerini bunun için bir imza kampanyası başlattıklarını söyledi.

Kampanyayı başlatan HEPAR İl Başkanı Yavuz Reis, ilk imzayı attı. Sırayla tüm partililer imzalarını attıktan sonra vatandaşlar da imzalarını atarak kampanyaya destek verdi. Kampanyaya büyük ilgi olduğu gözlenirken kampanyanın 10 gün devam edeceği belirtildi.

HEPAR'DAN İMZA KAMPANYASI
HEPAR'DAN İMZA KAMPANYASI
HEPAR'DAN İMZA KAMPANYASI
HEPAR'DAN İMZA KAMPANYASI
İHA
Yayın Tarihi : 1 Aralık 2010 Çarşamba 16:01:05
Güncelleme :3 Aralık 2010 Cuma 00:34:50


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?