3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

İGM'den şampiyonlara plaket

İL GENEL MECLİSİNDEN SAKARYALI ŞAMPİYON SPORCULARA PLAKET

İl Genel Meclisi Başkanı Fethi Sarıoğlu'nun başkanlığında Nisan ayının 4'üncü toplantısını gerçekleştiren İl Genel Meclisi, önemli konuklar ağırladı.

Ülkemizi Avrupa'da başarı ile temsil ederek altın madalya kazanan 6 sporcu ve Milli Takımlar Antrenörü Nejat Üstün'e plaket verildi.

Mecliste şampiyon sporculara, Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer Kalkan ve Tekvando ve Wushu İl Temsilcileri eşlik etti. Sakarya'da yetişen sporcuların uluslararası müsabakalarda son birkaç yıldır büyük başarılara imza attıklarını belirten Meclis Başkanı Fethi Sarıoğlu, “Gençlerimizle gurur duyuyoruz. İmkan sunulduğu zaman neler başarabileceklerini bize gösterdiler, göğsümüzü kabarttılar. Sporcularımıza ve onları özveriyle yetiştiren hocalarına tüm Sakarya adına teşekkür ederim” dedi.

Daha sonra 21 yaş altı Bayanlar Avrupa Şampiyonu Şeyda Burucu, Ümit Bayanlar Avrupa Şampiyonu Büşra Tosun, Gençler Avrupa Okçuluk Şampiyonu Sermet Çınar, Wushu Gençler Avrupa Şampiyonu Ramazan Bayram, Wushu Gençler Avrupa şampiyonu Buse Kılıçaslan, Wushu Gençler Avrupa Şampiyonu Hatice Salim ve Milli Takımlar Antrenörü Nejat Üstün'e plaketleri takdim edildi.

Meclis toplantısı önergelerin kabul ve müzakeresi ile son buldu.

İL GENEL MECLİSİNDEN SAKARYALI ŞAMPİYON SPORCULARA PLAKET
İHA
Yayın Tarihi : 6 Nisan 2010 Salı 16:45:01
Güncelleme :6 Nisan 2010 Salı 18:06:30


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?