5
Mayıs
2024
Pazar
SAKARYA

İkinci motosiklet kazasında öldü

Adapazarı'nda 1 yıl önce 2 kişinin ölümüyle sonuçlanan motorsiklet kazasında ağır yaralanan ve uzun süre hastanede tedavi gören Haktan Yaman, kent merkezinde yine motorsikletiyle geçirdiği kazada öldü. 

Motorsiklet tutkunu olan 31 yaşındaki Haktan Yaman yönetimindeki 54 FY 747 plakalı motorsikletiyle Adapazarı Şeker Mahallesi'nde giderken saat 23.00 sıralarında Sakaryaspor altyapı tesislerinden çıkış yapan 20 yaşındaki Ayşegül Karadağlı'nın kullandığı 54 EV 556 plakalı otomobile çarptı. 

Kaza sırasında aşırı hızla gittiği belirlenen motorsiklet sürücüsü Haktan Yaman, kaldırıldığı Toyota-sa Acil Yardım ve Travmatoloji Hastanesi'nde öldü. Kazada neden olan kadın sürücü gözaltına alındı.Kazada ölen motorsiklet tutkunu olan Haktan Yaman ailesi ve arkadaşlarının katıldığı cenaze ile toprağa verildi.

1 YIL ÖNCE AĞIR YARALANMIŞTI 

Haktan Yaman 5 Ağustos 2006 tarihinde Adapazarı Yeni Yerleşim Bölgesi yolu olan duble yolda motorsikletli arkadaşlarıyla yarışırken motorsikletlerin çarpışması sonucu sürücüler Seyfettin Bayraktar, Haktan Yaman, motosikletlerin arkasında bulunan Cüneyt Süzel ve Esra Okşar ağır yaralanmıştı. Kazada ağır yaralanan Seyfettin Bayraktar kaldırıldığı Toyata-SA Acil Yardım ve Travmatoloji Hastanesi’nde, Cüneyt Süzel ise Sakarya Devlet Hastanesi'nde ölürken Haktan Yaman ağır yaralandı.

Milliyet
Yayın Tarihi : 10 Eylül 2007 Pazartesi 15:45:51


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
cenk erdem IP: 88.247.221.xxx Tarih : 6.06.2008 15:53:36

allah rahmet eylesin kimse böyle hızlı gitmesin