7
Mayıs
2024
Salı
SAKARYA

İlahiyatçılar kep fırlattı

SAÜ İLAHİYAT FAKÜLTESİ'NDE MEZUNİYET COŞKUSU YAŞANDI

Sakarya Üniversitesi (SAÜ) İlahiyat Fakültesi'nde mezuniyet töreni düzenlendi.

SAÜ İlahiyat Fakültesi Hakkı Ekşi Konferans Salonunda gerçekleştirilen törenin sunuculuğunu birinci sınıf öğrencisi Feyza Cevherli üstlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başlayan törende Abdurrahman Baysal tarafından Kur'an-ı Kerim okundu.

İlahiyat Fakültesinin ve ilahiyatın misyonu ile ilgili bir konuşma yapan SAÜ İlahiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Hacı Mehmet Günay, mezunları ve ailelerini ve eğitimci hocaları tebrik etti.

Törende daha sonra mezunların tanıtıldığı bir slayt sunuldu. Saliha Dakesoğlu'nun kendi yazdığı şiiri okumasının ardından Emine Yiğit tarafından fakülte hocalarından öğrencilerin öğrendikleri mizahi bir dille sunuldu.

Törende sahne alan Sakarya Dervişan İlahi Korosu dinleyicileri mest etti. Koronun ardından mezun öğrencilerden Halime Koç kendisinin ve dönem arkadaşlarının 4 yıllık tecrübelerini dile getiren duygu dolu bir konuşma yaptı. Mezunların aileleri için hazırladıkları videolar ise veliler için büyük bir sürpriz oldu.

Tören, mezun öğrencilerin ailelerinin ellerinden temsili diplomaları almaları ve dönem birincisi Hamide Temirel'in eşliğinde tüm mezunlar İlahiyat Fakültesi Andını okumaları ile son buldu.

SAÜ İLAHİYAT FAKÜLTESİ'NDE MEZUNİYET COŞKUSU YAŞANDI
İHA
Yayın Tarihi : 14 Haziran 2011 Salı 10:22:01
Güncelleme :14 Haziran 2011 Salı 19:53:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?