5
Mayıs
2024
Pazar
SAKARYA

İmece usulü pazaryeri yapılıyor

Kaynarca Belediyesi ilçe merkezinde imece usulüyle kapalı pazaryeri yaptırıyor. 

Kaynarca Belediyesi tarafından yaptırılan kapalı pazaryerinde ilçede bulunan demirci ustaları birer gün ücretsiz olarak çalışıyorlar. 240 dükkanın bulunduğu kapalı pazaryeri inşaatının biran önce bitirilmesi için Kaynarca Belediye Başkanı Tuncay Aydın, demirci ustaları ile bir araya gelerek onların birer gün çalışmalarını sağladı. Pazaryeri inşaatında çalışan demirci ustaları hiçbir ücret almıyorlar. 

Başkan Aydın, kapalı pazaryeri inşaatında demirci ustalarının birer gün ücretsiz olarak çalıştıklarını belirterek, “Yapımına başladığımız kapalı pazaryerinde 240 dükkan bulunacak. Burayı ihale etmedik ve elimizde bulunan malzemeleri değerlendirerek kendi imkanlarımızla yapıyoruz. İlçe esnafıyla bir görüşme yaptım. Demirci ustalarımız birer gün imece usulüyle kapalı pazaryerinde çalışıyorlar. Pazaryerini Şubat ayının sonuna doğru bitirmeyi planlıyoruz. Çalışmalar hızla devam ediyor. Ben bütün esnaflarımıza halkım adına teşekkür ediyorum. Burada birlik beraberlik var. Birlik beraberlik içinde çalışıyoruz” dedi. 

Demirci ustaları ise severek çalıştıklarını belirterek, “Kaynarcamıza sahip çıkmalıyız. Birlikten kuvvet doğar” diye konuştular.
İHA
Yayın Tarihi : 27 Ocak 2007 Cumartesi 18:21:25
Güncelleme :27 Ocak 2007 Cumartesi 18:23:56


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?