3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

İnsanlık ölmemiş!

SAKARYA'DA İŞSİZ BAYANDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Sakarya'da, Amatör Süper Lig Play-Off takımlarından Hanlı Beldespor futbolcularının maç primleri olan 4 bin TL'yi otobüs durağında yerde bulan Seher Malçok isimli genç kız bir dürüstlük örneği sergileyerek parayı Hanlı Beldespor Kulübü yöneticilerine teslim etti.

Adapazarıspor maçı öncesi sporculara verilecek olan maç primlerini maça hareket etmeden önce İstasyon Meydanı yakınlarında bulunan otobüs durağında düşüren Hanlı Beldespor Antrenörü Çetin Çal'a müjde bir gün sonra Seher Malçok isimli bayandan geldi.

Takımın oyuncularına maç öncesi dağıtılmak amacıyla teslim edilen zarf içindeki 4 bin TL'yi, maça hareket etmeden önce İstasyon yakınındaki otobüs duraklarında düşüren Çetin Çal kendisinin ve takımın bu olaydan sonra üzüntü içinde maça çıktıklarını ancak bir gün sonra iki ay önce işten çıkarılan Seher Malçok'un asil davranışı ile büyük mutluluk yaşadıklarını söyledi.

Seher hanımın herkese örnek olacak asil bir davranış sergilediğini anlatan Çal, şöyle konuştu: "Üstelik iki ay önce işsiz kalmasına ve paraya ihtiyacı olmasına rağmen böylesine bir davranış herkese örnek olacak bir ders niteliğindedir. Hanlı Beldespor'un yöneticileri ve sporcuları adına çok teşekkür ediyorum."

Hanlı Beldespor yönetiminin daveti ile kendisine yemek ikramında bulunulan Seher Malçok da yaptığı açıklamada, sadece görevini yaptığını, o paranın futbolcuların alın teri olduğunu ifade ederek, yemek davetinden dolayı Hanlı Beldespor yönetimine teşekkür etti.

SAKARYA'DA İŞSİZ BAYANDAN ÖRNEK DAVRANIŞ
İHA
Yayın Tarihi : 22 Mart 2010 Pazartesi 12:02:01
Güncelleme :22 Mart 2010 Pazartesi 16:24:01


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?