3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

İsale hattında çatlak

İSALE HATTINDA ÇATLAK

Adapazarı'na su veren 2. İsale Hattında çatlak meydana geldi.

Alınan bilgiye göre, Sapanca Gölü Göl Su tesislerinden Adapazarı'na su veren 2. İsale hattının geçtiği Adapazarı Beşköprü Mahallesinde bilinmeyen bir nedenle çatlak meydana geldi. Borudan sızan sular bölgede su birikintileri oluşturdu. Araç trafiğini kısa süreliğine sıkıntı yaşatan su birikintisi ADASU Ekiplerine ait vidanjörler tarafından tahliye edildi. Su birikintilerinin tahliye edilmesinin ardından ADASU arıza ekipleri bölgeye gelerek, çatlak meydana gelen isale hattına müdahale etti. Bölgede çalışmalar devam ederken, Sakarya Büyükşehir Belediyesinden de arıza ile ilgili açıklama gönderildi. Gönderilen açıklamada " Adapazarı'na 2. İsale Hattı'nda çatlak meydana geldi. Sakarya Büyükşehir Belediyesi Su ve Kanalizasyon İdaresi ekipleri, Beşköprü civarında meydana gelen arızaya anında müdahale etti. Saat 11.00'de meydana gelen arızaya 11.20'de müdahale eden ADASU ekipleri, arızanın giderilmesi için yoğun bir şekilde çalışıyor" denildi.

ADASU da arıza ile ilgili bir açıklama yaptı. Yapılan açıklamada, arızanın giderilmesi için aralıksız bir şekilde çalışıldığı ve akşam saatlerinde arızanın tamamen giderileceği ve ana isale hattından şehre tekrar su verileceği belirtildi.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan ADASU Genel Müdürü Rüstem Keleş, te "Şehrimize su veren Bin 200 milimetrelik Ana İsale Hattı'nda, elde olmayan sebeplerden dolayı çatlak meydana geldi. Saat 11.00'de meydana gelen arızaya ekiplerimiz anında müdahale ettiler. Arızanın giderilmesi için hummalı bir çalışma yürüten ekiplerimizin yoğun gayretleri sonucunda arıza tamamen giderilecek ve akşam saatlerinde, saat 20.00 gibi arıza ortadan kaldırılacak ve şehre yeniden ana isale hattından su verilecektir. Elde olmayan nedenlerden dolayı meydana gelen bu arızadan dolayı bütün hemşerilerimizden ADASU olarak özür diliyoruz" dedi.

İSALE HATTINDA ÇATLAK
İSALE HATTINDA ÇATLAK
İSALE HATTINDA ÇATLAK
İSALE HATTINDA ÇATLAK
İSALE HATTINDA ÇATLAK
İHA
Yayın Tarihi : 1 Eylül 2010 Çarşamba 15:41:02
Güncelleme :1 Eylül 2010 Çarşamba 17:31:21


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?