3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

İşsiz genç çatıya çıktı

SAKARYA'DA İNTİHAR GİRİŞİMİ

Sakarya'nın Hendek ilçesinde bir şahıs iş bulamadığı gerekçesiyle yüksek bir binaya çıkarak intihara kalkıştı.

Alınan bilgiye göre olay Hendek ilçe merkezinde meydana geldi. Ticaret Merkezi binasının Muhtarlar Derneği çatısına çıkan evli ve 3 çocuk babası, 23 yaşındaki Kemal Bozkurt, iş bulamadığı gerekçesiyle intihara kalkıştı. Haberin duyulması üzerine olay yerine çok sayıda polis ile birlikte sağlık ekipleri ve itfaiye ekibi gönderildi. Çatıdan seslenen Bozkurt parası ve işi olmadığını, hangi kapıya gittiyse kovulduğunu söyleyerek canına kıymak istediğini haykırdı. Bir süre sonra çok sayıda meraklı vatandaşın doldurduğu alanı boşaltan polis olay yerini çembere alarak kimseyi yaklaştırmadı.

İtfaiye ekipleri şahsın atlayabileceği düşüncesi ile kurtarma brandası gererek beklemeye başladı.

Polislerin ikna çabalarının fayda vermemesi üzerine konuşarak şahsın dikkatini çeken polise itfaiye erleri de yardımcı oldular ve itfaiye merdivenini şahsın sırtına dayamalarıyla polisin yakalaması bir oldu. Olayın sona ermesi ile derin nefes alan vatandaşlar polis ve itfaiye erlerini alkışladılar. Elif G. (25) ile resmi nikahı olmadan yaşadığı belirlenen Kenan Bozkurt'un Muhammet M.B. (5 aylık), Abdurrahman B. (2,5) ve Meryem H. (5) isimli 3 çocuk babası olduğu öğrenildi.

Hastaneye kaldırılarak tedavi altına alınan Bozkurt'un bir çocuğunun spastik özürlü olduğu, bir diğer erkek çocuğunun da gözlerinde sorun olduğu anlaşıldı. Elif G., eşinin çok iyi bir insan olduğunu, iş bulabilme umudu ile gurbete çıktıklarını söyleyerek, "Hangi kapıya başvurduysak yüzümüze bakan olmadı, paramız yok, açız" dedi.

Hendek Kaymakamı Mustafa Ayhan da olay mahalline gelerek gelişmeleri bizzat takip etti. Kaymakam Ayhan, "İmkanlarımız nisbetinde Sosyal Yardımlaşma Fonumuz kanalıyla aileye yardımcı olacağız" diye konuştu.

SAKARYA'DA İNTİHAR GİRİŞİMİ
SAKARYA'DA İNTİHAR GİRİŞİMİ
İHA
Yayın Tarihi : 28 Mayıs 2010 Cuma 18:57:05
Güncelleme :29 Mayıs 2010 Cumartesi 03:24:06


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?