3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

İşte Sakaryaspor'un yeni başkanı

SAKARYASPOR'DA BAŞKANLIĞA RAUF BATUBOYLU SEÇİLDİ

Sakaryaspor Kulüp Başkanlığına Rauf Batuboylu seçildi.

Sakaryaspor'un Olağan Kongresi Adapazarı Kültür Merkezi'nde yapıldı. Divan Başkanlığını Erkal Etçioğlu'nun yaptığı ve hiçbir adayın çıkmadığı kongreye protokol gelmezken, eski başkanlar ve divan kurulu üyeleri katıldı. Kongrede konuşan Sakaryaspor Divan Kurulu üyesi Sabri Küçük, "Ben 36 yıldır küçük bir maaşla geçinen bir avukat olarak bu takımın her kademesinde görev aldım. Bu iş artık öyle bir hal aldı ki, 3-5 ticari işletmecinin kaldıracağı bir yük olmaktan çıktı. Otoparklardan elde edilen gelirle bu iş olmaz. Alınan paralar borcu ödemeye yetmiyor. Bu veda konuşmam. Bundan sonra görev almayı düşünmüyorum" dedi.

Sakaryaspor Taraftarlar Derneği Başkanı Ercüment Şengül ise, "Öfkemiz hep aynı. Bu şehirde bu takımın varlığını kimseye anlatamadık. Eski valimizin soyadı Atak'tı bir şey göremedik. Yeni Valimiz Büyük inşallah büyük işler görürüz. Buraya bomba ihbarı mı yapılıyor, yöneticiler katılmıyor. Bize de söylesinler biz de gelmeyelim. Biz onları getirmenin bir yolunu biliyoruz. 23 Nisan'da yapmayı düşünüyoruz bundan sonraki kongreleri. En azından sembolik olarak çocuklar kısa süreliğine de olsa Vali, Belediye

Başkanı oluyorlar. Onları da aramızda görmüş oluruz" şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından seçimlere geçildi. Seçimlere geçilirken önceki seçimde aday olan Rauf Batuboylu sürpriz bir şekilde listesini divan başkanlığına sundu. Delegelerin kabul etmesi üzerine oylama açık yapıldı. Yapılan açık oylamada Rauf Batuboylu Sakaryaspor'un yeni başkanı oldu.

Teşekkür konuşması yapmak üzere kürsüye gelen Rauf Batuboylu şeffaf bir yönetim anlayışı ile görev yapacağını, teknolojinin tüm olanaklarını kullanarak, 24 saat boyunca noktasından virgülüne kadar kulüpte yaşanan her şeyin gizlenmeden herkese duyurulacağını açıkladı. Herkesten başkanlık sürecinde destek beklediğini de hatırlatan Başkan Batuboylu listesinin kabul edilip başkan seçilemeyeceği için kongreye spor kıyafetle geldiğini, yönetim kurulu üyelerini getirmediğini de söylemeyi unutmadı.

Batuboylu'nun yönetim kurulu şu isimlerden oluştu; Yusuf Odabaş, Esra Öztürk, Yaşar Yılmaz, Ediz Serdip Dokumacı, Hakan Çizenmıh, Vedat Yaşlıça, Orhan Tufan, Murat Tıknaz, Engin Tantan, Çetin Konyalı, Burhan Severcan, Yaşar Fazlıoğlu, Ahmet Aydınoğlu, Fethi Turan, Yusuf Çatalbaş, Yusuf Kılıç.

Daha önce yapılan seçimde 2 aday aniden listelerini geri çekince Sakaryaspor Kulübü Divana devredilmişti.

SAKARYASPOR'DA BAŞKANLIĞA RAUF BATUBOYLU SEÇİLDİ
SAKARYASPOR'DA BAŞKANLIĞA RAUF BATUBOYLU SEÇİLDİ
İHA
Yayın Tarihi : 20 Haziran 2010 Pazar 16:01:01
Güncelleme :20 Haziran 2010 Pazar 21:13:49


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?