3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

İşte yeni emniyet müdürü

SAKARYA EMNİYET MÜDÜRÜ ALİ BİLKAY GÖREVİNE BAŞLADI

Afyonkarahisar Emniyet Müdürlüğü görevinden Sakarya Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Ali Bilkay görevine başladı.

Cumhurbaşkanı Abdullah Gül tarafından onaylanan ve Resmi Gazete'de 13 Ocakta yayımlanarak yürürlüğe giren ''Emniyet Müdürleri Kararnamesi''ne göre Sakarya Emniyet Müdürlüğüne atanan Bilkay, eşi ve çocuğuyla birlikte polis araçları eşliğinde müdürlük binasına geldi. Birim müdürleri tarafından emniyet müdürlüğü girişinde karşılanan Bilkay, tören kıtasıyla selamlaştı. Bilkay daha sonra Sakarya Valiliğine gitti.

Akyazı'da çeteye yönelik operasyonda bilgi sızdırdığı iddiasıyla tutuklanan Sakarya Emniyet Müdürü Faruk Ünsal'ın yerine Turgut Kongül vekalet ediyordu.

SAKARYA EMNİYET MÜDÜRÜ ALİ BİLKAY GÖREVİNE BAŞLADI
SAKARYA EMNİYET MÜDÜRÜ ALİ BİLKAY GÖREVİNE BAŞLADI
İHA
Yayın Tarihi : 21 Ocak 2010 Perşembe 18:36:01
Güncelleme :21 Ocak 2010 Perşembe 19:11:40


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
.haberciler kralı. IP: 95.14.49.xxx Tarih : 27.01.2010 00:12:15

hayırlı uğurlu olsun Sakarya gibi zor ile atanmak hem şans ,hem risktir.şanstır burada görev yapan ve tamamlayan her müdür terfi eder gider,sağlam istihbarat gerektiren bir şehirdir,adamın yüzüne gülerler hançeri böğrüne saplarlar.Faruk Ünsal gibi bir pırlanta bir kalemde silindi.İnşallah siz daha dikkatli olur,ince eler ,sık dokur şehre hakkını verirsiniz.ancak en büyük şansınız bu ara boşlukta il em.md yokluğunu ratmadan  şehirde başarıyla  ara görev yapan  başta turgut md.as.şb.md Hakan gibi bir fırtına ve onlara bağlı tüm ekip ve birimler sizin en büyük şansınız.sizin an yakın dostunuz ve ağbeyiniz olarak tüm güç ve desteğimle yanınızdayım.başarılarınızın devamını dilerim