5
Mayıs
2024
Pazar
SAKARYA

Jandarmadan ücretsiz diş muayenesi

Sakarya İl Jandarma Alay Komutanlığı, "Jandarmanın Halkla Bütünleşmesi Projesi" kapsamında il merkezi, ilçe, beldelere bağlı köylerde mobil diş ünitesiyle vatandaşlara ücretsiz diş taraması yapıyor. 

İstanbul İl Jandarma Bölge Komutanlığı'ndan gelen mobil ekip Sakarya İl Jandarma Alay Komutanlığı'nın nezaretinde vatandaşların diş taramasını yapıyor. Kazımpaşa Beldesinde yapılan diş taramasına vatandaşlar büyük ilgi gösteriyor. Tabip Asteğmen ve bir teknisyenin bulunduğu mobil diş ünitesinin önünde vatandaşlar uzun kuyruklar oluşturuyorlar. İl genelinde yapılan diş taramasında jandarmanın mobil diş ünitesinde muayene olan vatandaşlara imkanlar ölçüsünde acil müdahale yapılıyor ve gerekli ilaçlar veriliyor. Ayrıca, ileri derece diş problemi olan vatandaşlar sağlık kuruluşlarına yönlendiriliyor.

Kazımpaşa Beldesinde yapılan diş taramasına ilgi gösteren çocuklara jandarma ekipleri diş macunu ve fırçası hediye ettiler.

iha
Yayın Tarihi : 11 Eylül 2007 Salı 15:03:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
deniz IP: 88.242.239.xxx Tarih : 23.12.2007 12:05:12

bu uygulama çok güzel ama herkez zorunlu olarak katılsaydı daha güzel olurdu.ama yinede güzel olmuş.doktorlara teşekkürler.çok teşekkürler.hediye diş macunu uygulamasıda güzeldi.