7
Mayıs
2024
Salı
SAKARYA

Kabahat Sakaryalıda değil bizde

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU KÖYLÜLERDEN YETKİ İSTEDİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu Sakarya'da köylülerden yetki istedi.

Sakarya ziyaretinin son durağında Çökekler köyünde vatandaşlarla bir araya gelen Kılıçdaroğlu, "Bir dönem babalarınız dedeleriniz CHP'liydi. Bir dönem hatalar yaptı. Ama artık beraberiz. Sizin için mücadele ediyoruz. Sizin için mücadele etmeye devam edeceğiz. Kul hakkı yiyenlerden hesap sormaya devam edeceğiz ama bize destek verin. Millete yalan söylemeyeceğiz. Artık bu millet yalan dolandan bıktı. Siz memnun değilseniz Siyaset kurumu sorunları çözer" dedi.

"Hükümet olanların dert çözmek için değil kendileri köşeyi dönmek için iktidar olduklarını" savunan Kılıçdaroğlu, şunları söyledi:

"Bunlar milleti düşünmüyorlar. Bunlar ceplerini düşünüyor. Ben size söz veriyorum biz sizin sorunlarınızı çözmek için yekti istiyoruz. Sizin dertlerinizi çözmek için iktidar istiyoruz. Bize yetki verin bakın bakalım bu ülkenin sorunları nasıl çözülür. Biz referandum sırasında defalarca söyledik. Ne kadar helal süt emmiş arkadaşımızı varsa gelsinler CHP çatısı altında bekliyorum. Gelsinler bize destek versinler. Yolsuzluk yapmayacağız. Hırsızlık yapmayacağız. Milleti dolandırmayacağız. Herkes varlıklı olacak herkes zengin olacak. Zenginlik hayatın bir parçası olacak. Yoksulluğu bölüşmeyelim. Refahı bölüşelim. Bu memleket zengin bir memleket. Ben yola çıktım. İktidar için yola çıktım. Ben sizden destek istiyorum. Benim umudum sizsiniz. Başka bir umudumuz yok. Yılmayacağız. Bunun mücadelesini vereceğiz. Beraber vereceğiz. Ama birilerinin yalanlarının arkasından gitmeyeceğiz. Ben size soruyorum çiftçi hayatından memnum emekli memnun mu esnafta hayatından memnun değil. Birileri hayatından memnun. Sorunları çözmek için yola çıktık. Sakarya'da bizin oylumuz az. Kabahat Sakaryalıda değil bizde. Yeteri kadar gelmedik. Sorunlarını dinlemedik. Ama şimdi geldik. Temiz siyaseti getireceğiz. Düzgün siyaseti getireceğiz. Eğer siz yolsuzluktan yalandan memnun değilseniz aynı düzen devam etsin. Eğer memnun değilseniz düzeni değiştirin. Bize yetki verin göreceksiniz bu memleket nasıl yönetilir. Kol kola aydınlık Türkiye'yi oluşturacağız."

CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU KÖYLÜLERDEN YETKİ İSTEDİ
CHP GENEL BAŞKANI KILIÇDAROĞLU KÖYLÜLERDEN YETKİ İSTEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 13 Ocak 2011 Perşembe 22:50:00
Güncelleme :13 Ocak 2011 Perşembe 23:58:35


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?