5
Mayıs
2024
Pazar
SAKARYA

Kamyon, emlakçı dükkanına girdi

Adapazarı'nda sürücüsü tarafından çalışır vaziyette park edilen bir kamyonet hareket ederek, karşı şeride geçtikten sonra emlakçı dükkanına girdi.


Edinilen bilgiye göre, Sakarya Caddesi'nde meydana gelen kazada Aziziye Camii yakınlarında 54 DF 950 plakalı kamyoneti park eden Yusuf Güler, kamyonetten aşağı inerken dizi vites koluna çarptı.

Vitese geçen kamyonet birden hareket ederek karşı şeride geçti. Sürücü Yusuf Güler kamyonetin yanında koşarak durdurmaya çalıştı ancak başarılı olamadı.

Kamyonet karşı şeride geçtikten sonra Zeki Baykara'ya ait emlakçı dükkanına girdi. Kazada can kaybı ve yaralanan olmazken emlakçı dükkanının yanında bulunan çay
ocağında oturan vatandaşlar büyük bir şaşkınlık yaşadı. Sürücü Yusuf Güler, "Arabadan inerken birden dizim vites koluna çarptı ve araç hareket etti. Yeniden binmeye çalıştım ama durdurmayı başaramadım. İlk kez başıma böyle bir şey geliyor" dedi.


Park halindeki bir bisikleti ezerek dükkana giren kamyonet daha sonra sürücüsü tarafından dükkandan çıkarıldı. Vatandaşlar kamyonetin sürücüsüz olarak karşı şeritten kaldırım taşlarını aşarak geldiğini belirterek, daha sonra dükkana çaparak durduğunu kaydetti.
Polis olayla ilgili soruşturma başlattı.

İha
Yayın Tarihi : 26 Eylül 2007 Çarşamba 20:50:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?