7
Mayıs
2024
Salı
SAKARYA

Karasu’da kültür merkezi bilmecesi

KARASU’DA KÜLTÜR MERKEZİ BİLMECESİ

Sakarya’nın Karasu İlçe Belediyesi tarafından ilçede ki billboard’lara asılan reklam afişi kafalarda soru işareti bıraktı.

Karasu ilçesinde bulunan reklam tabelalarına asılan“Karasu Belediyesi, 2. yılımızda Kemal Özcan Kültür Merkezi Hizmette” yazılı reklâmlar dikkat çekerken, Kültür Merkezi olarak halka lanse edilen Merkezin tabelasında ise Kemal Özcan Eğitim Merkezi yazması akıllarda soru işareti bırakıyor. Merhum Kemal Özcan’ın evlatları tarafından hiçbir karşılık istenmeden Belediyeye tahsis edilen binada açılan Karasu Belediyesi Kemal Özcan Eğitim Merkezi’nin açıldığını duyurmak için ilçenin dört bir yanına asılan reklam afişlerinde büyük bir gaf yapıldı.

Merkez, eğitim merkezi yerine Kültür Merkezi olarak halka lanse ediliyor. Merhum Kemal Özcan’ın çocukları tarafından hiçbir bedel istenmeden belediyeye tahsis edilen binada Belediye ve Halk Eğitim Merkezi işbirliği ile hizmete giren KARGEM’in tanıtım reklamları ise tartışma konusunda oldu. Ahmet Genç döneminde temeli atılan ve 2 yıldır yapımı ilerlemeyen Kültür Merkezi inşaatı yerinde dururken, açılan Eğitim Merkezi, Kültür Merkezi olarak tanıtılıyor. Bu hatanın bilinçli mi yoksa bir dikkatsizlikten mi kaynaklandığı ise ilçede merak konusu oldu

KARASU’DA KÜLTÜR MERKEZİ BİLMECESİ
KARASU’DA KÜLTÜR MERKEZİ BİLMECESİ
İHA
Yayın Tarihi : 3 Temmuz 2011 Pazar 18:19:01
Güncelleme :3 Temmuz 2011 Pazar 18:24:36


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?