5
Mayıs
2024
Pazar
SAKARYA

Karasu'da silahlı kavga

Sakarya'nın Karasu ilçesinde bir kişi, silahla ayaklarından vurularak yaralandı.


Edinilen bilgiye göre, Sakarya Amatör Küme takımlarından Karasuspor Başkanı Burhan Erdoğan, Atatürk Bulvarı üzerinde nalbur dükkanı işleten Ekrem Can ile tartıştı. İddiaya göre, tartışmanın büyümesi üzerine Erdoğan, yanında bulunan silahı ile Can'ı ayaklarından vurdu.

Başkan Erdoğan'ın Karasuspor'a yardım için para topladığı ve tartışmanın bu yüzden çıktığı öne sürüldü. Can hastanede tedavi altına alınırken, zanlı Erdoğan polis tarafından gözaltına alındı.
Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

iha
Yayın Tarihi : 21 Haziran 2007 Perşembe 23:56:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?
Yorumlarınız
TİMUÇİN CENGİZ IP: 88.242.143.xxx Tarih : 26.06.2007 10:49:31
HİÇ ŞAŞIRMIYORUZ BU TÜR OLAYLARLA HER GÜN KARŞILAŞIYORUZ.SEBEBİ İSE BU KADAR BAŞI BOZUK BİR EMNİYET TEŞKİLATI VAR KARASUDA YAZ SEZONU BAŞLADI BUNLAR BAŞLANGIÇ DAHA ÇOK OLAYLAR OLACAK EMNİYET VE BELEDİYENİN BU KADAR KİFAYETSİZ VE BAŞARISIZ KALDIĞI ŞU ANA KADAR KİMSE GÖRMEDİ.EMNİYET VE BELEDİYE ORTAK ÇALIŞIYORLAR SONUÇ NAFİLE OLAN KARASU YA OLUYOR.GELEN BİRDA GELMEMEKLE BERABER KARASUMUZU EN İYİ ŞEKİLDE KÖTÜLÜYOR.TURİZİM BİTİYOR.KINA YAKSINLAR.BUNU YAYINLAMANIZI İSTİYORUM.KARASU İLE İLGİLİ HABERLERİ TARAFINIZA GÖNÜLLÜ İLETECEM BUNDAN SONRA YETER ARTIK HERKESİN UYANMASI VE GERÇEKLERİ GÖRMESİ GEREKİYOR.KARASU FUHUŞ HAP SERRERİ YATAĞINA İTİLİYOR.