5
Mayıs
2024
Pazar
SAKARYA

Kardeşlere kurşun yağdı

Sakarya'nın Serdivan ilçesinde iki grup arasında çıkan silahlı kavgada iki kardeşten biri öldü, diğeri yaralandı. Edinilen bilgiye göre, birlikte alkol alan T.D, M.A, S.E.D ve V.D, aralarında husumet bulunan Uğur (18) ve Gökhan Gülten'in (25) 32 Evler Mahallesi'ndeki evlerine gitti. Burada Gülten kardeşler ile grup arasında çıkan tartışma silahlı kavgaya dönüştü.

Vücudunun çeşitli yerlerine isabet eden mermilerle ağır yaralanan Uğur Gülten, Sakarya Eğitim ve Araştırma Hastanesindeki müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Kalçasına ve ayağına isabet eden mermilerle yaralanan Gökhan Gülten de aynı hastanede tedavi altına alındı.

Kavganın ardından olay yerinden bir panelvanla uzaklaşan şüphelilerin yakalanması amacıyla Sakarya Emniyet Müdürlüğüne bağlı Asayiş Şube Müdürlüğü ekipleri çalışma başlattı.

Şüphelilerin olayda kullandıkları panelvanı Sapanca ilçesinde gizleyerek başka bir otomobille kaçtıklarını belirleyen ekipler, şüphelilerin telefonla bağlantı kurdukları kişiye ulaştı. Bu kişinin ifadeleri doğrultusunda şüphelilerin kaçmak amacıyla taksi çağırdıklarını tespit eden ekipler, taksiciyle birlikte şüphelilerin Kocaeli'nin Ketence köyünde gizlendikleri dağ evine ulaştı.

Polis tarafından gözaltına alınan şüphelilerin emniyetteki sorgusu sürüyor.
 

AA
Yayın Tarihi : 6 Ocak 2012 Cuma 12:20:02


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?