6
Mayıs
2024
Pazertesi
SAKARYA

Kavşak 120 günde bitecek

Adapazarı Büyükşehir Belediyesi tarafından yürütülecek olan Tünel Geçişli Köprülü Kavşak Çalışması'na start verildi. Belediye Başkanı Aziz Duran ise çalışmaların başlamasıyla bölgeye giderek, esnafları ziyaret etti.
Adnan Menderes Caddesi'nde 'Tünel Geçişli Köprülü Kavşak Çalışması' nedeniyle trafiğe kapatılan bölümde bulunan tüm dükkanları tek tek gezen Adapazarı Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran, esnafın sorun ve isteklerini dinledi. Kavşak çalışmasının 120 günde tamamlanacağını belirten Başkan Duran, "Çalışmalar nedeniyle bazı sıkıntılar yaşanacak, biz bu süre zarfında sürekli yanınızda olacağız. Sıkıntıları en aza indirebilmek için ne gerekirse yapacağız. Düzenli şehir, rahat ulaşım için anlayış birliği içinde Adapazarı'nın ihtiyacı olan bu eseri tamamlayacağız" dedi.
Adapazarı Büyükşehir Belediyesi'nin Adnan Menderes, Saraybosna ve Sakarbaba caddelerinin kesiştiği noktada yapacağı 'Tünel Geçişli Köprülü Kavşak' için çalışmalar ise başladı. İnşaat alanında kalan bitkiler özenle sökülerek zarar görmeleri önlenirken, özel makinelerle kırılan asfaltlar ise yeniden kullanılmak üzere asfalt şantiyesinde depolanmaya başlandı. Sürücülere de kullanabilecekleri alternatif yolları gösteren bilgilendirme broşürleri dağıtılıyor.
.
Yayın Tarihi : 13 Mart 2006 Pazartesi 17:12:34


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?