3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Kendi İstanbul, parmağı Adapazarı'nda

Adapazarı’nda meydana gelen yaralama olayı sonrasında yaralı şahsın kopan parmağı yaklaşık iki saat sonra hastaneye götürüldü.

Edinilen bilgiye göre Adapazarı’nda Mehmet Nail Aydın (41) isimli şahıs, Abdullah Çağlar tarafından aralarında çıkan bir tartışma nedeniyle av tüfeğiyle vuruldu.

Sağ eline isabet eden kurşun sonrasında Mehmet Nail Aydın ağır yaralandı. Sakarya Devlet Hastanesi’ne kaldırılan Aydın, İlk müdahalesinin ardından İstanbul’a sevk edilirken olay yerinde inceleme yapan jandarma ekipleri bir adet parmak buldu.

Parmağın Aydın’a ait olduğunu fark eden jandarma, kopan parmağı acilen Sakarya Devlet Hastanesine getirdi. İstanbul’a sevk edilen Aydın’ın parmağıysa Adapazarı’nda kaldı.

Bunun üzerine Jandarma ekipleri, kopan parmağı bir buzluk içine koyarak acil servis doktorlarına teslim etti. Doktorlar ise uzun süre kopan parmağı İstanbul’a götürecek bir ambulans aradı.

Araştırmalar sonrasında ambulans bulunarak parmak da gerekli önlemler alındıktan sonra İstanbul Siyami Ersek Hastanesi’ne götürüldü.

İHA
Yayın Tarihi : 21 Nisan 2005 Perşembe 15:55:34
Güncelleme :24 Nisan 2005 Pazar 11:32:54


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?