5
Mayıs
2024
Pazar
SAKARYA

Kent Park'ta çalışmalar hızlandı

Adapazarı Kent Park'ta çalışmalar hızlandı. Yüklenici firma arazi üzerinde ağır iş makineleri ile tesviye çalışmasını tamamlama aşamasına getirdi.

Adapazarı Büyükşehir Belediyesi'nin Zirai Donatım Kurumu'ndan devraldığı 160 bin metrekarelik alan üzerine yapacağı Kent Park'ta ihale aşamasının tamamlanmasından sonra yüklenici firma çalışmalara başladı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran, Kent Park'ın Sakarya'ya renk getireceğini söyledi. Aziz Duran, toplam 160 bin metrekarelik alan üzerinde yapımına devam edilen Kent Park'ın kendisi açısından ayrı bir önem taşıdığını şöyle vurguladı: "Hemşehrilerimizi Kent Park ile tanıştırmak için sabırsızlanıyorum. Kent Park Sakarya'ya ayrı bir soluk ve renk getirecek. Sakarya yakın zamanda en büyük parkına kavuşacak. Eser ortaya çıkmaya başladı."

Kent Park'ta çalışmalar kapsamında göl tabanına mebran serimi yüzde 90 oranında tamamlanırken, su depolarının yapımı bitti. Adalar üzerinde çelik köprülerin ayakları yapıldı. Vatandaşlık dairesinin ek binası yıkım işlemi tamamlanırken, yol hatlarının belirlenmesi, elektrik, sulama ve drenaj hatlarının döşenmesi çalışmaları devam ediyor.
iha
Yayın Tarihi : 24 Ağustos 2007 Cuma 18:41:58


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?