3
Mayıs
2024
Cuma
SAKARYA

Kermesin geliri şehit ailelerine

MHP'Lİ KADINLAR ŞEHİT AİLELERİ YARARINA KERMES DÜZENLEDİ

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ferizli ilçe Kadın Kolları tarafından şehit aileleri yarına düzenlenen kermeste elde edilen geliri şehit ailelerine teslim etti.

MHP Ferizli Kadın Kolları Başkanı Fethiye Yalçın ve yönetim kurulu üyeleri düzenledikleri kermesten elde ettikleri geliri Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Sakarya Şube Başkanı Niyazi Borinli'ye teslim etti.

Kadın Kolları Başkanı Fethiye Yalçın, vatan uğruna, toprak ve bayrak için şehit olanların unutulmayacağını belirterek, “Gazete ve televizyonlarda her gün şehit haberleri görmek bizleri kahrediyor. Şahit ailelerin evlerinde adeta depremler yaşanıyor” dedi.

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimler Derneği Sakarya Şube Başkanı Niyazi Borinli ise sıradan bir olay haline gelmiş gibi gösterilen şehit olaylarına toplumun göstermesini isteyerek, “Devletimizden Türkiye´nin bölünme projesinde görev almış iç ve dış düşmanlarımızı belirleyerek onların bertaraf edilmesi temennimizdir. Yüce meclisimiz ivedi toplanarak ülkemizin bölünmez bütünlüğüne yönelik yapılan terör eylemlerine karşı yeniden idam cezası getirmeli ve başta eli kanlı bebek katili olmak üzere örgütün elebaşları mümkün olan en kısa sürede bu ceza ile cezalandırılmalıdır" diye konuştu.

MHP'Lİ KADINLAR ŞEHİT AİLELERİ YARARINA KERMES DÜZENLEDİ
İHA
Yayın Tarihi : 24 Haziran 2010 Perşembe 14:44:02
Güncelleme :24 Haziran 2010 Perşembe 14:53:29


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?