5
Mayıs
2024
Pazar
SAKARYA

Kevser İlahi Grubundan muhteşem konser

Adapazarı Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinlikleri kapsamında Bosna Hersek'ten gelen Kevser İlahi Grubu'nun konseri büyük ilgiyle izlendi. 

Konser öncesinde bir konuşma yapan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Osman Kaya, Ramazan ayının dostluk ve kardeşlik ayı olduğunu belirterek, “Ramazan'da halkımızın güzel vakit geçirmesi için çabalıyor, her akşam ayrı bir etkinlikle sizlerle buluşuyoruz. Bu akşam Bosnalı kardeşlerimizi ağırlamaktan büyük onur duyduk. Sakarya'da çok fazla göçmenimiz var. Sizlerle buluşmaktan mutluluk duyuyoruz” dedi. 

Kevser İlahi Grubu Başkanı Sadıka Avdiç, Sakarya'da olmaktan duydukları mutluluğu dile getirerek, “Duyduk ki burada çok fazla kardeşimiz varmış. Sizlerle buluşmak istedik. Bizleri bir araya getiren Adapazarı Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Duran'a teşekkür ediyoruz” diye konuştu. Sadıka Avdiç, Bosna Kevser İlahi Grubu'nun gelirlerinin yardıma muhtaç insanlara harcandığını belirterek, grubun kuruluşu hakkında bilgiler verdi.
16 kişiden oluşan grup, seslendirdikleri Arapça, Boşnakça ve Türkçe İlahilerle Sakaryalıları büyülediler. Konserde Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Osman Kaya, Kevser İlahi Grubu Başkanı Sadıka Avdiç'e çiçek takdim ederek, grup üyelerine gül ve hediyeler verdi.

iha
Yayın Tarihi : 20 Eylül 2007 Perşembe 13:40:48


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?