8
Mayıs
2024
Çarşamba
SAKARYA

Kızılay'ın yeni başkanı İşgüzar

KIZILAYIN YENİ BAŞKANI İŞGÜZAR

Geçtiğimiz hafta Kızılay Genel Merkezi tarafından görevden alınan Şaban Koludra'nın yerine SAKVA ve MÜSİAD Sakarya Şubesinin kurucusu Ahmet İşgüzar atandı.

Şube binasında ilk açıklamasını yapan İşgüzar, " Sivil toplum örgütlerini seviyorum. Bunların toplumun gelişmesinde çok büyük faydaları olacağını, demokrasiyle de çok büyük katkıları olacağını biliyorum. Bundan dolayı Sakarya'daki, Sakaryalılar vakfının kurucularındanım, ilk kurucularındanım ilk kurucu başkanıyım. 1996 yılında o zamanki başkanımız Aziz Duran ve 8 tane iş adamıyla beraber kurduk en büyük ortağından biriyim. O günden bu güne her gün 200 bin fakire günde 2 öğün yemek veriliyor. Tabi biz rızkın verilmesinde aracıyız. Herkesin rızkını Allah verir. Biz aracı olmaya çalışıyoruz" dedi.

Sakarya da önceki dönem yaşanalar ile ilgili olarak da konuşan İşgüzar, " Bizim başkasının malını başkasına peşkeş çekme gibi bir lüksümüz yok. Kızılay'ın haklarını sonuna kadar korumak zorundayız. İş yerlerinden alınması gereken kiralar ile ilgili olarak yönetim kurulumla yapacağımız toplantının ardından yasal prosedürü başlatacağız. Özellikle benim bir düşüncem var, insanın merhameti adaletin önüne geçmemeli. Eğer geçiyorsa o zaman hatalar oluşuyor. Bundan sonraki aşamada çalışmalarımız Kızılay ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın çıkarları için olacaktır" şeklinde konuştu.

İHA
Yayın Tarihi : 22 Şubat 2011 Salı 16:06:05
Güncelleme :23 Şubat 2011 Çarşamba 00:49:10


Bu haber hakkında yorum yazmak ister misiniz?